Ποια πρώην Μις Ελλάς περιμένει το πρώτο της παιδί;

Είναι ψηλή, ξανθιά, όμορφη και με τίτλο! Είναι πρώην μις Ελλάς και έχει βρει τον έρωτα της ζωής της, στο πρόσωπο ενός ποδοσφαιριστή, με τον οποίο μάλιστα ζουν αυτήν την περίοδο εκτός Ελλάδας.Συγκεκριμένα στη Βουλγαρία όπου εκείνος είναι σε τοπική ομάδα. Αυτό που έλειπε για να ολοκληρωθεί η ευτυχία του λαμπερού ζευγαριού, ήταν η απόκτηση ενός παιδιού.

Ποια πρώην Μις Ελλάς περιμένει το πρώτο της παιδί;

Ο λόγος για την Ειρήνη Καρρά που στέφθηκε μις Ελλάς το 2006 και τον Στέλιο Ηλιάδη, οι οποίοι σε λίγους μήνες θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί! Μία φωτογραφία της πρώην μις Ελλάς στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ίνσταγκραμ, ήταν αρκετή για να αποκαλυφθεί το μυστικό τους. Τι απεικόνιζε; Τον πελαργό! Και η λεζάντα έγραφε όλο νόημα «coming soon». Δηλαδή "έρχεται σύντομα!"

Λίγες μέρες αργότερα, ήρθε και η δεύτερη φωτογραφία να επιβεβαιώσει τα γεγονότα. Αυτή τη φορά ήταν πιο συγκεκριμένη, αφού έδειχνε ένα παιδικό φορμάκι και παπουτσάκια.

Η πιο πρόσφατη φωτογραφία είναι ίσως και η πιο τρυφερή. Ο Στέλιος Ηλιάδης, της χαϊδεύει την κοιλίτσα που άρχισε ήδη να φαίνεται. Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και ανυπομονούν να περάσουν οι μήνες για να κρατήσουν στην αγκαλιά τους, τον καρπό της αγάπης τους.

Όσο για το φύλο του παιδιού; Ακόμη είναι νωρίς, αλλά από ό,τι φαίνεται θα το μάθουμε σύντομα, μιας και η Ειρήνη είναι λάτρης του Ίνσταγκραμ και θα μας το μαρτυρήσει με μία νέα φωτογραφία! Βέβαια, αν λάβουμε υπόψιν μας το γαλάζιο χρώμα των ρούχων και των παπουτσιών, τότε μπορεί να είναι αγοράκι!

Με το καλό!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved