Beauty menu: Γιατί οι φυτικές ίνες αποτελούν το «κλειδί» για μια όμορφη επιδερμίδα

Λένε πως η πραγματική ομορφιά έρχεται από μέσα μας και η αλήθεια είναι ότι δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο με αυτή την άποψη.

Beauty menu: Γιατί οι φυτικές ίνες αποτελούν το «κλειδί» για μια όμορφη επιδερμίδα

Το δέρμα είναι ο καθρέφτης της υγείας μας και αυτό σημαίνει πως ό,τι τρώμε καθημερινά, δεν επηρεάζει μόνο την υγεία μας, αλλά έχει σημαντικό αντίκτυπο και στην όψη της επιδερμίδας μας.

Επειδή, λοιπόν, η πρόληψη είναι ο καλύτερος και πλέον αποτελεσματικός τρόπος για να προστατεύσεις την επιδερμίδα σου από τη φθορά του χρόνου και τη περιβαλλοντική ρύπανση, ήρθε η ώρα να αρχίσεις να δίνεις μεγαλύτερη προσοχή στο τι βάζεις στο πιάτο σου. Καλές οι κρέμες περιποίησης και τα serums όμως, αν δεν προσέχεις τι βάζεις στο σώμα σου, δεν θα έχεις το λαμπερό και όμορφο αποτέλεσμα που θέλεις στο δέρμα σου.

Υπάρχουν πολλές τροφές οι οποίες φέρονται να ευνοούν την υγεία και την ελαστικότητα της επιδερμίδας όμως, για εμάς -και φυσικά τους ειδικούς- οι φυτικές ίνες αποτελούν το «κλειδί» για μια όμορφη επιδερμίδα. Ακόμη, λοιπόν, και αν φέτος δεν πρόλαβες να φροντίσεις καταλλήλως τη διατροφή και το δέρμα σου, υπάρχει ακόμη χρόνος να αναβαθμίσεις το διατροφικό σου μενού και να δεις ξανά την επιδερμίδα σου να λάμπει.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved