Απολαυστικό βίντεο: Γονείς και μωρό κάνουν γκριμάτσες στον καθρέφτη και ξεκαρδίζονται στα γέλια

Το βίντεο της οικογένειας κάνει τις τελευταίες μέρες τον γύρο του διαδικτύου.

Οι έντονες εκφράσεις και κινήσεις τραβούν την προσοχή των μωρών, συχνά μάλιστα προκαλούν ποικίλα συναισθήματα, όπως ενθουσιασμό ή φόβο. Η μικρούλα που πρωταγωνιστεί στο παρακάτω βίντεο, πάντως, ενθουσιάστηκε με τις γκριμάτσες των γονιών της και ξεκαρδίστηκε στα γέλια.

Οι δύο γονείς την κρατούν αγκαλιά και ποζάρουν μπροστά από τον καθρέφτη. Εκεί κάνουν διάφορες γκριμάτσες με την μικρή να ενθουσιάζεται και τους τρεις τους να λύνονται στα γέλια.

Το βίντεο δημοσίευσαν στα social media η Ally και ο Jose και όπως ήταν αναμενόμενο έκανε τον γύρο του διαδικτύου συγκεντρώνοντας χιλιάδες likes και εκατομμύρια προβολές.

Στο σημείο αυτού να πούμε ότι οι δύο γονείς έχουν δημιουργήσει το The Dore Fam λογαριασμό στο Instagram όπου δημοσιεύουν απίθανες φωτογραφίες και βίντεο και δύο παιδιών τους. Είναι ένα account αφιερωμένο στην οικογένεια και μέχρι και σήμερα οι ακόλουθοί τους ξεπερνούν τις 42 χιλιάδες.

https://www.instagram.com/p/CkTZ2furPR_

Παιχνίδια στον καθρέφτη: Πώς βοηθούν την ανάπτυξη του παιδιού

Από την ηλικία των τεσσάρων μηνών, το μωρό μπορεί να αναγνωρίσει πρόσωπα και αντικείμενα που βρίσκονται μέχρι και δύο μέτρα μακριά του. Σε αυτήν την ηλικία είναι επίσης σε θέση να παρατηρήσει λεπτομέρειες, ενώ μέχρι και τον 8ο μήνα η όρασή του τελειοποιείται.

Τα μωρά απολαμβάνουν να βλέπουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη, παρόλο που μέχρι και τον ένατο μήνα δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι αυτό που βλέπει είναι μία αντανάκλαση του εαυτού τους. Ακόμα κι έτσι όμως, τα οφέλη για την ανάπτυξή του είναι πολλά.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Βοηθούν το παιδί να αναπτύξει την αυτογνωσία του
  • Το παιδί έχει τη δυνατότητα να εξασκήσεις τις κινητικές του δεξιότητες
  • Αναπτύσσει τις δεξιότητες μίμησης
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved