Αληθινή ιστορία: Έγιναν πρωταγωνιστές σε πορνό για να μεγαλώσουν το παιδί τους! (βίντεο)

Λόγω ανεργίας, κρίσης και ανέχειας και ενώ έχουν να μεγαλώσουν ένα κοριτσάκι δύο ετών, δύο νέοι γονείς αποφάσισαν να το ρίξουν σε ερασιτεχνικό πορνό!

Αληθινή ιστορία: Έγιναν πρωταγωνιστές σε πορνό για να μεγαλώσουν το παιδί τους! (βίντεο)

Οι γονείς του μικρού κοριτσιού οι οποίοι ζουν στην Αμερική, διαπίστωσαν πως τα χρήματα στο συγκεκριμένο χώρο είναι πάρα πολλά και αποφάσισαν να κάνουν σεξ και να το μοιράζονται με πολλούς ακόμα.

Όταν έκαναν ζωντανή σύνδεση με κάμερα σε ανάλογο site στο ίντερνετ, διαπίστωσαν πως τα χρήματα που πήραν για μισή ώρα «δουλειάς» αντιστοιχούσαν στα λεφτά που θα έπαιρναν αν έκαναν μία οποιαδήποτε άλλη δουλειά για μία ολόκληρη εβδομάδα.

«Όλοι κάνουν σεξ, εμείς απλά το μοιραζόμαστε και με άλλους. Την πρώτη φόρα που ενώσαμε την web κάμερα βγάλαμε 300 δολάρια σε 30 λεπτά. Είναι τα χρήματα που κερδίζεις δουλεύοντας επί μια βδομάδα», είπε η κατά τα άλλα ευτυχής μαμά.

Από τότε, το ζευγάρι χαρίζει στους διαδικτυακούς επισκέπτες του ζωντανά –για όποιον βέβαια το επιθυμεί- πολύ προσωπικές του στιγμές στο κρεβάτι έναντι οκτώ δολαρίων το λεπτό ο καθένας. Καταλαβαίνετε πόσο χρήμα βγάζουν οι εν λόγω γονείς οι οποίοι πιστεύουν πως με αυτά τα χρήματα μπορούν να μεγαλώσουν αξιοπρεπώς την κόρη τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved