Σελίν Ντιόν: Οι δυσκολίες στην οικογένεια και το μυστικό του επιτυχημένου της γάμου

Σε πρόσφατη συνέντευξη της η Σελίν Ντιόν μιλώντας για τον γάμο και την οικογένεια της,  παραδέχτηκε πως πέρασαν δυσκολίες μέσα στο σπίτι.

Σελίν Ντιόν: Οι δυσκολίες στην οικογένεια και το μυστικό του επιτυχημένου της γάμου

«Ο Ρενέ κι εγώ είχαμε και τις δύσκολες στιγμές μας. Δεν ήταν πάντα εύκολο. Υπήρχε ένταση ανάμεσά μας. Δεν είναι ποτέ εύκολο να είμαστε σύζυγοι, πόσο μάλλον όταν είμαστε μαζί και στον ίδιο εργασιακό χώρο, έχοντας να αντιμετωπίσουμε όλη την πίεση από τα shows, τις συναυλίες, τις περιοδείες και τα ταξίδια. Ήταν δύσκολο-πολύ σκληρή δουλειά», παραδέχτηκε η τραγουδίστρια.

Όσο για τι ήταν αυτό που την βοήθησε να το ξεπεράσει; «Μια φίλη μου δίδαξε πως αυτό δεν φεύγει. Απλώς μένει εκεί και χειροτερεύει. Μου δίδαξε πώς να λέω τα πράγματα με τον σωστό τρόπο. Είναι μαθήματα που κάθε παντρεμένο ζευγάρι θα έπρεπε να γνωρίζει για να κρατήσει τη σχέση του. Μου μίλησε για το πραγματικό νόημα της επικοινωνίας, τον σωστό τρόπο για να επικοινωνήσεις. Άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο σχετιζόμαστε. Γελάμε. Αστειευόμαστε. Πειράζουμε ο ένας τον άλλον. Θέλουμε ο γάμος μας να κρατήσει για πάντα. Μιλήστε για όλα και θα ανακαλύψετε ότι βρίσκεστε ακόμη στο ταξίδι του μέλιτος... επικοινωνία- είναι το πιο σημαντικό. Είναι το μυστικό», είπε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved