Βίκυ Σταμάτη: «Αρρώστησα από τις πολλές εξωσωματικές»

Mία συνέντευξη έδωσε η Βίκυ Σταμάτη σε καθημερινή εφημερίδα και μεταξύ άλλων μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της καθώς και για τις εξωσωματικές που έχει κάνει.

Βίκυ Σταμάτη: «Αρρώστησα από τις πολλές εξωσωματικές»

Η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου, η οποία βρίσκεται εδώ και 14 μήνες προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού και που πρόσφατα υπεβλήθη σε μαστεκτομή, δήλωσε μεταξύ άλλων στην εφημερίδα Espresso πως η υγεία της κλονίστηκε εξαιτίας της κοινής απόφασης του ζευγαριού να αποκτήσουν παιδί. Η Βίκυ Σταμάτη, χρειάστηκε να υποβληθεί σε συνεχείς ορμονοθεραπείες και πολλές εξωσωματικές γονιμοποιήσεις αν και για πολλά χρόνια το περιβάλλον του συζύγου της δεν τους επέτρεπε να αποκτήσουν τρίτο παιδί.

Χαρακτηριστικά αναφέρει πως ήθελε να μείνει έγκυος αλλά μέχρι το 2000 που παντρεύτηκαν, το περιβάλλον του πρώην υπουργού δεν τους επέτρεπε να κάνουν παιδί. Ετσι στη συνέχεια ξεκίνησαν οι εξωσωματικές, οι οποίες την οδήγησαν στην περιπέτεια της υγείας της που περνάει τώρα. Η ίδια δηλώνε πως τότε ο γιατρός της, την είχε προειδοποιήσει λέγοντάς της «Βίκυ δεν μπορώ να σου εγγυηθώ για τους μαστούς σου».

Η σύζυγος του πρώην υπουργού, μίλησε ακόμα για τα πολυτιμότερα πράγματα που έχει χάσει μέσα στη φυλακή. «Τρία είναι τα πολυτιμότερα πράγματα του ανθρώπου: η οικογένεια του, η υγεία του και η ελευθερία του, εγώ έχασα και τα τρία».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved