#Μένουμε_Σπίτι: Έτσι είναι η καθημερινότητα με πεντάδυμα στην καραντίνα (vid & pics)

Ο Adam και η Daniellle Busby έχουν έξι κόρες εκ των οποίων οι πέντε είναι πεντάδυμες και περιγράφουν την κατάσταση με την καραντίνα όπως τη βιώνουν οι ίδιοι. 

#Μένουμε_Σπίτι: Έτσι είναι η καθημερινότητα με πεντάδυμα στην καραντίνα (vid & pics)

Τι τελευταίες εβδομάδες, ο κορονοϊός μαστίζει την υφήλιο και όλοι μας βιώνουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις. Η καθημερινότητά μας πλέον περιλαμβάνει αμέτρητες ώρες εντός σπιτιού από όπου δουλεύουμε και κάνουμε όλες μας τις δραστηριότητες.

Η οικογένεια Busby είναι και αυτή μία από τις εκατομμύρια οικογένειες που βρίσκεται σε καραντίνα. Ο Adam και η Danielle, 38 και 37 ετών αντίστοιχα, έχουν μία κόρη 9 ετών και πέντε ακόμη πεντάδυμα κορίτσια που γεννήθηκαν το 2015. Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει το reality OutDaughtered που είναι πολύ γνωστό στην Αμερική και στο οποίο πρωταγωνιστούν και τα οκτώ μέλη της οικογένειας.

Πώς βιώνουν οι ίδιοι την ιδιαίτερη αυτή περίοδο και πώς είναι η καθημερινότητα της καραντίνας με πεντάχρονα πεντάδυμα;

Ο Adam και η Danielle είναι ενεργοί στα social media και όλες αυτές τις μέρες μοιράζονται μαζί μας στιγμιότυπα με το πώς περνάνε τις ώρες τους εντός σπιτιού με έξι παιδιά.

Παιχνίδι στην αυλή, χειροτεχνίες, καθάρισμα σε όλο το σπίτι, παιχνίδια εντός σπιτιού, είναι μόνο μερικές από τις δραστηριότητες της καθημερινότητά τους όπως έχει πλέον διαμορφωθεί.

Σίγουρα, τα πράγματα δεν είναι εύκολα, και όπως εκμυστηρεύτηκαν, ένα μέλος της οικογένειας βιώνει την κατάσταση ακόμη πιο δύσκολα. Η κόρη τους Riley, ένα από τα πεντάδυμα κορίτσια, πηγαίνει σε μεγαλύτερη τάξη από ότι οι αδερφές της και έτσι είχε συνηθίσει να περνάει χώρια από αυτές όλες τις ώρες που βρίσκονταν στο σχολείο. Τώρα όλες τις δραστηριότητες τις κάνει μαζί με τις αδερφές της και από ότι φαίνεται, την ζορίζει αρκετά.

«H Riley ήταν πάντα η άτακτη της οικογένειας. Είναι ένα πολύ καλόκαρδο παιδί αλλά έχει μία πολύ έντονη προσωπικότητα.»

Σε ένα από τα επεισόδια του reality, ο Adam είχε δηλώσει:

«Όλη οικογένεια περιστρέφεται γύρω από την Riley. Νομίζει ότι όλα έχουν να κάνουν με αυτή και δεν το βάζει κάτω με τίποτα. Είναι αυταρχική και ανά πάσα στιγμή μπορεί να ξεκινήσει έναν καυγά και φυσικά να τον κερδίσει.»



Εάν λοιπόν η καραντίνα στο σπίτι με παιδιά δεν είναι εύκολη υπόθεση, για την οικογένεια Busby τα πράγματα είναι ακόμη πιο ζόρικα. Ωστόσο, οι φωτογραφίες που μοιράζονται μαζί μας είναι όλες απολαυστικές και το βέβαιο είναι ότι το σπίτι τους σφύζει από ζωή και είναι γεμάτο παιδικές φωνές.

Δείτε πώς περνούν την καθημερινότητά τους στην gallery που ακολουθεί.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram @dbusby & @itsabuzzworld

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved