Απίστευτο! Ζευγάρι κάνει δημοσκόπηση για το αν πρέπει να κρατήσει το παιδί ή όχι!

Η Αλίσα Άρνολτν διανύει την 16η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της.

Απίστευτο! Ζευγάρι κάνει δημοσκόπηση για το αν πρέπει να κρατήσει το παιδί ή όχι!

Μαζί με τον άντρα της, αποφάσισαν να βάλουν μια δημοσκόπηση στο ίντερνετ όπου σύμφωνα με την New York Daily, ρωτούν αν θα πρέπει να κρατήσουν το μωρό ή αν πρέπει να κάνει άμβλωση, καθώς όπως λένε δεν είναι σίγουροι αν θέλουν να γίνουν γονείς.

Η ερώτηση που έχουν υποβάλει στο blog στο οποίο έχουν φτιάξει είναι η εξής: «Πρέπει να κρατήσουμε το παιδί ή να κάνουμε άμβλωση;»

Πάρα πολλοί έχουν επισκεφτεί το σάιτ τους και έχουν λάβει μέρος στην ψηφοφορία αλλά οι περισσότεροι λένε πως όλο αυτό γίνεται για να δημιουργήσει αναστάτωση σε όσους είναι κατά της άμβλωσης. Μάλιστα λένε ότι όλα γίνονται για πολιτικούς λόγους, αν και το ζευγάρι επιμένει πως το σάιτ τους είναι γνήσιο και δεν το κάνουν για κανέναν πολιτικό κόμμα.

Οι σκεπτικιστές λένε ότι επειδή το ζευγάρι ανεβάζει συνέχεια φωτογραφίες από τους υπέρηχους είναι φανερό ποια στάση ακολουθούν.

Η Αλίσα και ο άντρας της όμως υποστηρίζουν ότι η ψηφοφορία θα συνεχιστεί μέχρι την 20 εβδομάδα της εγκυμοσύνης και θα κάνουν ό,τι αποφασίσει η πλειοψηφία. Άλλωστε στην πολιτεία της Μινεσότα είναι νόμιμο να κάνει άμβλωση μέχρι την 20 εβδομάδα. Η γυναίκα αν και ήδη έχει βιώσει 2 αποβολές δεν είναι, όπως λέει, σίγουρη για το αν πρέπει να κρατήσει το μωρό αλλά και δεν αποκλείει στο μέλλον να κάνει άλλα παιδιά, χωρίς όμως να κάνει δημοσκόπηση.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved