Παντρεύτηκε τον δολοφόνο της δίδυμης αδελφής της!

Ο δολοφόνος της δίδυμης αδελφής της πριν από δύο χρόνια ήταν και ο άντρας των ονείρων της και μάλιστα δεν δίστασε να τον παντρευτεί ακόμα και όταν οι γονείς της την προειδοποίησαν ότι θα την αποκλήρωναν.

Παντρεύτηκε τον δολοφόνο της δίδυμης αδελφής της!

Η Έντιθ, όμως, δεν άκουσε κανέναν. Παρ' όλο που ο σύντροφός της εκτίει ποινή φυλάκισης 13 χρόνων για τον θάνατο της δίδυμης αδελφής της Τζοάνα, η Έντιθ, οργάνωσε τα πάντα για τον γάμο της μαζί του ο οποίος μάλιστα έγινε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, δηλαδή στις 14 Φεβρουαρίου του 2013.

Ο κρατούμενος, ονόματι Βίκτορ ισχυρίστηκε μετά την αποτρόπαια πράξη του πως παρόλο που είχε δεσμό με την Τζοάνα, ήταν πάντα ερωτευμένος με την δίδυμη αδελφή της Έντιθ. Κάτι τέτοια άκουσε η τελευταία, η οποία συνάντησε μεγάλη αντίδραση από τους γονείς της όταν εκείνοι έμαθαν για τη σχέση της με τον δολοφόνο του άλλου παιδιού τους.

Οι γονείς της την ανάγκασαν με δικαστική απόφαση να περάσει από ψυχιατρική εξέταση ώστε να υπάρξει επίσημη πραγματογνωμοσύνη για την κατάστασή της, καταφέρνοντας, έστω και προσωρινά να ματαιώσουν τον γάμο του ζευγαριού.

Η πραγματογνωμοσύνη όμως έλεγε πως η Έντιθ είναι μια χαρά στα μυαλά της και έτσι παντρεύτηκε τον Βίκτορ, όμως έχασε για πάντα τα δικαιώματα που είχε σε ό,τι αφορά τα περιουσιακά της οικογένειάς της, καθώς οι γονείς της την αποκλήρωσαν.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved