Κίνα: Οργή για ένα πλούσιο ζευγάρι που απέκτησε οκτώ παιδιά με εξωσωματικές και παρένθετες μητέρες!

Ένα πλούσιο ζευγάρι στην Κίνα απέκτησε με την βοήθεια παρένθετων μητέρων 8 παιδιά.

Κίνα: Οργή για ένα πλούσιο ζευγάρι που απέκτησε οκτώ παιδιά με εξωσωματικές και παρένθετες μητέρες!

Τώρα μετά από την δημόσια κατακραυγή έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν την βίλα που μένουν και είναι και αντιμέτωποι με ένα πολύ μεγάλο χρηματικό πρόστιμο καθώς παραβίασαν το νόμο περί οικογενειακού προγραμματισμού που επιβάλει μόνο ένα παιδί!

Το ζευγάρι μετά από διάφορες προσπάθειες να κάνει παιδί στράφηκε στη βοήθεια της εξωσωματικής γονιμοποίησης, αλλά και σε παρένθετες μητέρες. Έτσι η γυναίκα απέκτησε 3 βιολογικά παιδιά και άλλα 5 από παρένθετες μητέρες.

Μετά τη γέννηση των παιδιών και εφόσον προσέλαβαν περίπου 11 άτομα για να τους βοηθήσουν, η πολιτεία άρχισε να ερευνά το θέμα. Ο αναπληρωτής επικεφαλής της υγείας Λιάο Χινμπο δήλωσε: «Γιατί έπρεπε να προσλάβουν 2 μητέρες για να τους κάνουν παιδιά; Μήπως νομίζουν ότι επειδή είναι πλούσιοι έχουν και το δικαίωμα να έχουν όσα παιδιά θέλουν; Αυτό είναι μεγάλο λάθος!».

Κάποια Μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν ότι ίσως η όλη διαδικασία και η γέννηση των παιδιών δεν έγινε στην Κίνα αλλά στο Χονγκ Κονγκ, όπου επιτρέπεται να έχεις όσα παιδιά θέλεις. Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί τι ακριβώς έχει συμβεί ενώ η ιστορία αυτή έχει φέρει στην επιφάνεια το θέμα που επικρατεί στην Κίνα σχετικά με τις πιο πλούσιες οικογένειες που χάρη στην οικονομική τους επιφάνεια κάνουν σχεδόν ό,τι θέλουν.

Η Κίνα υπέβαλε αυτόν το νόμο για τον οικογενειακό προγραμματισμό το 1979 για να βάλει ένα όριο στις γεννήσεις, καθώς είναι ο λαός με τον μεγαλύτερο πληθυσμό. Τα τελευταία χρόνια όμως δεν είναι και τόσο αυστηροί με τον νόμο και επιτρέπουν και δεύτερο παιδί στις οικογένειες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved