Μπράντ Πιτ: «Η Angelina τα πάει περίφημα»

Για την περιπέτεια που αντιμετώπισε η σύντροφος του, Αντζελίνα Τζολί με τον καρκίνο, την διπλή μαστεκτομή αλλά και την απόφαση της να βοηθήσει ακόμη περισσότερο κόσμο, μίλησε σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη ο Μπράντ Πιτ.

Μπράντ Πιτ: «Η Angelina τα πάει περίφημα»


«Η Angelina τα πάει περίφημα. Όταν έγραψε το άρθρο της στους New York Times, είχαμε ήδη βγει από το τούνελ και αισθανόμασταν πολύ καλά γι' αυτό», είπε στην εκπομπή Good Morning America και συνέχισε:

«Εκπλαγήκαμε και συγκινηθήκαμε πολύ από το πόσοι άνθρωποι αντιμετωπίζουν ανάλογες καταστάσεις και αγωνιούν για τα ίδια θέματα. Ήταν υπέροχο να το συνειδητοποιείς».

Όσο για τους στόχους της από εδώ και στο εξής;


«Τώρα είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να έχουν όλο και περισσότεροι άνθρωποι πρόσβαση στην ειδική εξέταση που εντοπίζει αν κάποιος είναι φορέας του BRCA1, ώστε να γνωρίζουν τι να κάνουν από εκεί και έπειτα», συμπληρώνει και καταλήγει:

«Το σκεπτικό της είναι ότι αν κάποιος μπορεί να μάθει κάτι από την δική της ιστορία, τότε θα ήθελε να το μοιραστεί μαζί του. Και απέδειξε ότι αν έχεις κάνει την έρευνά σου και έχεις πάρει την απόφασή σου για το τι είναι το καλύτερο για σένα, ο καρκίνος δεν χρειάζεται τελικά να είναι κάτι τρομακτικό».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved