Πώς το φαινόμενο «Μωρό Σεισμός» μπορεί να καταστρέψει τον γάμο σας!

Οι ειδικοί προειδοποιούν πως οι νέοι γονείς μπορεί να πάψουν να έχουν ερωτική ζωή, κάτι που μπορεί να προκαλέσει σημαντικές ρωγμές στον έγγαμο βίο τους ή ακόμα και να φτάσουν στον χωρισμό.

Πώς το φαινόμενο «Μωρό Σεισμός» μπορεί να καταστρέψει τον γάμο σας!

Ο ερχομός ενός παιδιού συνήθως φέρνει ευτυχία και χαμόγελα μέσα σε μία οικογένεια. Όμως, για τους γονείς του μωρού, τίποτα δεν θα είναι όπως παλιά ξανά, ειδικά η ερωτική τους ζωή. Γιατί μπορεί να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο που οι ειδικοί ονομάζουν «Μωρό Σεισμός» που θα ταρακουνήσει πολύ τη σχέση τους και τις περισσότερες φορές τους κάνει να χάσουν την οικειότητα που υπάρχει ανάμεσά τους.
Η έρευνα διαπίστωσε ότι σχεδόν τα δύο τρίτα των νέων γονιών έχουν ανησυχία για τη σχέση τους, κάτι που δεν ίσχυε παλιότερα.
Συχνά, οι γονείς είναι τόσο ανήσυχοι για τους νέους τους ρόλους που παύουν από κάποια στιγμή και μετά να βλέπουν τους εαυτούς τους ως ερωτικούς συντρόφους.
Σύμφωνα πάντα με την έρευνα που φέρνει στο φως το mothersblog.gr, το 40% των νέων μαμάδων εκφράζουν φόβους πως πλέον δεν νιώθουν ελκυστικές ως προς τους συντρόφους τους.
Την ίδια στιγμή πάνω από το ¼ των νέων μπαμπάδων ανησυχούν πως οι σύντροφοί τους σταμάτησαν να έχουν ανάγκη να κάνουν σεξ. Παραπάνω από το ¼ των ζευγαριών λαχταρούν να βρουν λίγο χρόνο να τον περάσουν μόνοι τους, αντί να ασχολούνται με τη φροντίδα του μωρού τους. Επίσης, η έρευνα που έγινε σε παραπάνω από 1400 μητέρες και μπαμπάδες έδειξε ότι σχεδόν το ¼ των ζευγαριών χωρίζουν από τον/την σύντροφο με τον/την οποίο/α απέκτησαν το πρώτο τους παιδί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved