Δικαστής Ανώτατου Δικαστηρίου προτείνει: «Για υιοθεσία τα παιδιά γονέων που έχουν παρανομήσει»

Παιδιά που γεννιούνται από εκδιδόμενες γυναίκες, ναρκομανείς και άλλους κακοποιούς γονείς, θα πρέπέι να δίνονται για υιοθεσία ώστε να αποφευχθεί η επόμενη γενιά εγκληματιών.

Δικαστής Ανώτατου Δικαστηρίου προτείνει: «Για υιοθεσία τα παιδιά γονέων που έχουν παρανομήσει»


Αυτά υποστηρίζει με εισήγησή του ανώτατος δικαστής στη Μεγάλη Βρετανία, ο Άλαν Γκόλντσακ, ο οποίος πρόσθεσε πως είναι καθήκον της πολιτείας να παρέμβει ώστε να σταματήσει την «επόμενη γενιά εγκληματιών».
Επίσης επεσήμανε πως είναι τρομακτικό το πόσοι από όλους αυτούς τους εγκληματίες τους οποίους καταδίκασε πρόσφατα είναι τα εγγόνια αυτών που είχε καταδικάσει πριν από 40 χρόνια! «Το έγκλημα υπάρχει μέσα στην οικογένεια όπως το να γίνεται ένα παιδί γιατρός, δάσκαλος ή δικηγόρος επειδή ήταν οι γονείς του» είπε σε συνέντευξή του λίγο πριν πάρει σύνταξη. Ο ίδιος πρόσθεσε: «Κάποιοι άνθρωποι γίνονται εγκληματίες επειδή τους αρέσει και πιστεύουν πως είναι καλός τρόπος ζωής αν δεν τους πιάσει η αστυνομία. Η πολιτεία έπρεπε να έχει απομακρύνει μωρά από τέτοιες οικογένειες τα οποία θα γίνουν η επόμενη γενιά εγκληματιών» κατέληξε. Τώρα πόσο δίκαιο έχει στα λεγόμενά του, κανείς δεν μπορεί να ξέρει αφού υπάρχει και η άλλη άποψη που λέει πως ένα παιδί, έχει ανάγκη του γεννήτορές του ακόμα και αν είναι εγκληματίες...

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved