Πώς να βάλετε τάξη στο δωμάτιο του παιδιού σας; Σας έχουμε ιδέες (pics)

Δύσκολη υπόθεση η τακτοποίηση των παιχνιδιών στο παιδικό δωμάτιο.

Πώς να βάλετε τάξη στο δωμάτιο του παιδιού σας; Σας έχουμε ιδέες (pics)

Ο καθημερινός πονοκέφαλος μιας μαμάς είναι πάντα το ακατάστατο παιδικό δωμάτιο (εκτός από το καθιστικό).

Θυμίζει λίγο γεφύρι της Αρτας. Κάθε βράδυ είναι τακτοποιημένο και την επομένη μέσα σε λίγα μόνα λεπτά γίνεται άνω κάτω.

Πώς λοιπόν θα βάλετε τάξη στο δωμάτιο του παιδιού σας χωρίς να αφιερώνετε καθημερινά πολύ χρόνο για να το τακτοποιήσετε;

Η λύση είναι τα κουτιά αποθήκευσης. Όχι μόνο ένα αλλά πολλά. Επιλέξτε καλάθια ή κουτιά που μπορούν να τοποθετηθούν κάτω από το κρεβάτι για να μην πιάνουν χώρο ή ακόμα και μέσα στη ντουλάπα και βάλτε μέσα τα παιχνίδια που χρησιμοποιεί πιο συχνά.

Εκτός από τα πλαστικά που είναι και διάφανα, στην αγορά θα βρείτε μια πολύ μεγάλη ποικιλία σε χρώματα και μεγέθη. Για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα, βάλτε αυτοκόλλητα με το είδος των παιχνιδιών που υπάρχουν μέσα σε αυτά, έτσι ώστε να κάθε φορά που θυμάται το παιδάκι σας ένα παιχνίδι και θέλει απεγνωσμένα να παίξει με αυτό, να μην ψάχνετε με τις ώρες.

Επίσης, μπορείτε να φτιάξετε μια ραφιέρα και να τοποθετήσετε εκεί αρκετά κουτιά. Είναι πολύ πρακτική, πιστέψτε μας.

Τέλος, υπάρχουν κουτιά ( είναι λίγο πιο ακριβά ) που είναι τόσο όμορφα και πρακτικά που μπορείτε να τα έχετε ως διακοσμητικά έπιπλα στο σαλόνι σας. Με αυτό τον τρόπο όλα τα παιχνίδια που ξεμένουν στο καθιστικό θα τακτοποιούνται απευθείας σε αυτό το κουτί .

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε πραγματικά πολύ ωραίες ιδέες για κουτιά αποθήκευσης για τα παιχνίδια των παιδιών σας.

Photo: Instagram ( #toystorage)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved