Πώς ένα σημείωμα 16 χρόνων στο πορτοφόλι ενός άνδρα έσωσε το γάμο του

Οι γάμοι έχουν τα πάνω και τα κάτω. Τις καλές και τις κακές στιγμές τους.

Πώς ένα σημείωμα 16 χρόνων στο πορτοφόλι ενός άνδρα έσωσε το γάμο του

Η Nicole Johnson είναι μητέρα και συγγραφέας. Πρόσφατα, ανέβασε στο Facebook ένα post, όπου μοιράστηκε την προσωπική της εμπειρία. Και πώς ένα σημείωμα 16 χρόνων, που ανακάλυψε στο πορτοφόλι του άνδρα της, την έκανε να καταλάβει ότι στο γάμο της αξίζουν όλα, ακόμη και οι κακές στιγμές.

« Ο σύζυγός μου έχει κρατήσει αυτόν τον αριθμό μαζί του από το πρώτο μας ραντεβού, πριν από 16 χρόνια. Το έχει στο πορτοφόλι του - με όλες τις άλλες αποδείξεις. Θα μπορούσα να το αποδώσω στην τεμπελιά του, αλλά αυτός (σε αντίθεση με εμένα) καθαρίζει συχνά το πορτοφόλι του.

Για κάποιον λόγο, έμεινε σε αυτό το κομμάτι της ιστορίας μας. Την πρώτη φορά που το βρήκα, ήξερα ότι ανεξάρτητα από το πόσο έχουμε απομακρυνθεί από εκείνες τις πρώτες ημέρες της νέας αγάπης, πόσο μακριά είμαστε από το ξεκίνημα, πόσο μακριά από το ρομαντισμό του πρώτου καιρού- αυτό είναι ακόμα εκεί. Το κομμάτι αυτό παραμένει μαζί του. Μας «κουβαλάει», οπουδήποτε πηγαίνει.

Ο τελευταίος χρόνος δεν ήταν ο πιο εύκολος. Όμως, προσπαθούμε. Μιλάμε. Το δουλεύουμε. Θα συνεχίσουμε να το δουλεύουμε. Γιατί έτσι είναι. Γιατί είναι ο γάμος μας. Είναι τα παιδιά μας. Είναι οι αποσκευές μίας ζωής. Είναι ο θυμός. Είναι η αγάπη. Είναι όλα τα πράγματα που είναι η ζωή. Και είναι σκληρά.

Όταν γίνονται τα πράγματα δύσκολα σε μία σχέση, τα πιο εύκολο είναι το βάλουμε στα πόδια. Να φύγουμε μακριά. Όχι. Μείνετε εκεί. Ψάξτε όλα αυτά τα πράγματα που ζήσατε στο ξεκίνημα. Για εμάς, αυτή η παλιά και ξεθωριασμένη από τον χρόνο απόδειξη από το πρώτο ραντεβού, δεν κάνει τις προσπάθειες μας πιο εύκολες, δεν κρατάει το γάμο μας, όμως, μας υπενθυμίζει πώς ξεκινήσαμε. Μας υπενθυμίζει πώς νιώθαμε. Και είναι μία μεγάλη βοήθεια.

Έτσι, αν ο γάμος βρεθεί σε δύσκολες στιγμές, γυρίστε πίσω στο ξεκίνημα σας. Σε εκείνα τα πρώτα ραντεβού και θυμηθείτε πώς νιώθατε ο ένας για τον άλλον…»

Πηγή: popsugar.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved