Έρευνα: Καλύτερη ηλικία τα 26 χρόνια για δημιουργία οικογένειας!

Με τον Steve Martin να γίνεται πατέρας στα 67 του χρόνια και τον Hugh Grant στα 52, φαίνεται πως δεν είναι ποτέ αργά για να αποκτήσεις παιδιά.

Έρευνα: Καλύτερη ηλικία τα 26 χρόνια για δημιουργία οικογένειας!

Όμως, η ιδανική ηλικία για να ξεκινήσεις να κάνεις οικογένειας, σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη στη Μ. Βρετανία, οι μητέρες και οι πατέρες πρέπει να είναι το λιγότερο 26 χρονών. Αυτή είναι, σύμφωνα με την έρευνα η ιδανική ηλικία.
Το ένα τρίτο των γονιών υποστηρίζει πως το να αποκτήσεις παιδιά σε νεαρή ηλικία σου αφήνει το περιθώριο να αποκτήσεις μεγαλύτερη οικογένεια ενώ το ένα πέμπτο των ερωτηθέντων γονιών υποστηρίζει πως όταν είσαι νέος γονιός, κάποια στιγμή έχεις περισσότερα κοινά πράγματα να μοιραστείς, λόγω ηλικίας, με το παιδί σου.

Το ¼ των ανθρώπων που ερωτήθηκαν, δεν ήταν σίγουροι πόσο καιρό παίρνει για να συλλάβεις ένα παιδί, γι' αυτό και ήθελαν να ξεκινήσουν νωρίτερα. Το να έχει κανείς δικό του σπίτι και να παντρεύεται είναι δύο σημαντικά πράγματα που θέλουν οι μέλλοντες γονείς να έχουν αποκτήσει πριν κάνουν παιδιά. Παρά τα συγκεκριμένα εμπόδια, έξι στους δέκα γονείς θα ήταν πανευτυχείς αν μπορούσαν να έχουν εισόδημα περίπου 25.000 λίρες τον χρόνο ώστε να είναι άνετοι όταν αποκτήσουν οικογένεια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved