Τα παιδιά ξυρίζουν το κεφάλι της μαμάς τους, ώστε να αντιμετωπίσουν μαζί τον καρκίνο (vid)

Το βίντεο που όσες φορές και αν το δούμε, θα μας φέρνει δάκρυα στα μάτια!

Τα παιδιά ξυρίζουν το κεφάλι της μαμάς τους, ώστε να αντιμετωπίσουν μαζί τον καρκίνο (vid)

Πριν εφτά μήνες, η ιστορία της Denise Neish είχε συγκινήσει ολόκληρο το διαδίκτυο. Πριν λίγα χρόνια, είχε διαγνωσθεί με καρκίνο του μαστού. Η ίδια είναι μητέρα τριών παιδιών και όταν ξεκίνησε να δώσει τη μάχη με την ασθένεια, έβαλε ως στόχο να τα καταφέρει για τα παιδιά της και το σύζυγό της.

Ωστόσο, όπως η ίδια είχε εξομολογηθεί, η μοναδική αγωνία που είχε, ήταν πώς θα πάρουν τα παιδιά της την όλη κατάσταση, αν θα τα τρόμαζε η «μάχη» της με τον καρκίνο και όλα τα στάδια που θα περνούσε, μέχρι να αφήσει την αρρώστια πίσω. Έτσι, όταν ξεκίνησε τις χημειοθεραπείες, σκέφτηκε να «βάλει» και τα παιδιά της στη «μάχη» που θα έδινε και όλοι μαζί ως οικογένεια να το αντιμετωπίσουν. Έτσι, όταν τα μαλλιά της άρχισαν να πέφτουν από τις πρώτες χημειοθεραπείες, η Denise Neish ζήτησε από τα παιδιά και το σύζυγό της να ξυρίσουν το κεφάλι της.

Δείτε την πραγματικά συγκινητική στιγμή στο παρακάτω βίντεο, που δείχνει τη δύναμη μίας μαμάς, αλλά και της οικογένειας, όταν είναι μια γροθιά στα εύκολα και στα δύσκολα. Στις λιακάδες και στις καταιγίδες!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved