Ένα βιβλίο για μπαμπάδες και μαμάδες από τον ηθοποιό Κώστα Κρομμύδα

Ένα βιβλίο για το τι σημαίνει  «μεγαλώνω και ανατρέφω ένα παιδί», έγραψε και κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Κρομμύδας.

Ένα βιβλίο για μπαμπάδες και μαμάδες από τον ηθοποιό Κώστα Κρομμύδα

Τίτλος του "Μπαμπά, μεγάλωσέ με". Βασίζεται εξ' ολοκλήρου στις προσωπικές του εμπειρίες και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μινώας. Όπως γράφει στη σελίδα που δημιούργησε στο face για την προώθηση της νέας αυτής προσπάθειάς του το βιβλίο εκτός από το τι σημαίνει "μεγαλώνω και ανατρέφω" ένα παιδί τονίζει ακόμα πόσο καλύτεροι άνθρωποι μπορούμε να γίνουμε καθώς μεγαλώνουμε το παιδί μας.

Αν και απευθύνεται στους μπαμπάδες, η ανάγνωσή του θα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και για τις συντρόφους τους για να μπορέσουν να «κρυφοκοιτάξουν» στην ψυχολογία ενός πατέρα και να τον βοηθήσουν στη συνέχεια να συμμετάσχει ενεργά στην ανατροφή του παιδιού τους.

Το πιο σπουδαίο, όμως, είναι ότι όλη αυτή η εμπειρία είναι ιδωμένη με τα μάτια ενός συζύγου και πατέρα και, γι' αυτό, η ειλικρινής ματιά του Κώστα Κρομμύδα μπορεί να συμβάλει ώστε ο ολοκαίνουριος αυτός κόσμος να γίνει κατανοητός και λιγότερο τρομακτικός για τους άντρες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved