Η ιστορία με την έφηβη αδελφή και τον 3χρονο μικρό της αδελφό, θα σας συγκινήσει (photo)

Μία τρυφερή ιστορία με δύο αδέλφια, θα σας συγκινήσει πραγματικά.

Η ιστορία με την έφηβη αδελφή και τον 3χρονο μικρό της αδελφό, θα σας συγκινήσει (photo)

Η Candice Curry είναι μαμά δύο παιδιών, με μεγάλη διαφορά ηλικίας. Η μεγαλύτερη κόρη της βρίσκεται στην εφηβεία και πηγαίνει στο Λύκειο, ενώ ο μικρός γιος της είναι μόλις 3 χρόνων. Η Stiles βοηθάει πολύ τη μητέρα της στο μεγάλωμα του αδελφού της και δεν είναι λίγες οι φορές, που τον προσέχει, όταν η μητέρα τους λείπει.

Μία μέρα, συνέβη ένα ατύχημα σε συγγενικό πρόσωπο και η μητέρα τους έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο. Ωστόσο, εκείνη τη μέρα, η Stiles είχε σχολείο. Κι επειδή έπρεπε και τον αδελφό της να προσέξει και τα μαθήματά της να μην χάσει, κατάφερε να συνδυάσει και τα δύο.

adelfia

Πήρε τον αδελφό της μαζί της στο σχολείο. Μάλιστα, οι συμμαθητές της ανέβασαν στο Instagram φωτογραφία μέσα από την αίθουσα, όπου η Stiles κρατάει τρυφερά στην αγκαλιά της τον αδελφό της, ενώ κάνει τα μαθήματα της.
Όταν αργότερα, η μητέρα τους είδε τη φωτογραφία, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα της, ενώ θέλησε να μοιραστεί την ιστορία αυτή με τους διαδικτυακούς της φίλους. Συνάμα, θέλησε να περάσει και το δικό της μήνυμα, ότι το να έχουν τα αδέλφια μεγάλη διαφορά ηλικίας, δεν είναι απαραίτητα κακό. Ή δύσκολο.

«Δεν ξέρω αν αυτό που έκανε ήταν νόμιμο, βάσει των κανόνων του σχολείου και αν τους «έσπασε». Και δεν με νοιάζει. Ξέρω ότι η γλυκιά έφηβη κόρη μου βοήθησε την οικογένεια της και ως υπεύθυνη μεγάλη αδελφή, φρόντισε το μικρό της αδελφάκι», έγραψε χαρακτηριστικά η μητέρα τους στη σελίδα της στο Facebook, συνοδεύοντας το post με τη επίμαχη φωτογραφία των δύο παιδιών της.

Διαβάστε επίσης

Δέκα λόγοι που είναι υπέροχο να έχεις παιδιά με διαφορά ηλικίας

Αδέλφια με μεγάλη διαφορά ηλικίας: Τα υπέρ και τα κατά

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved