Ένα συγκινητικό βίντεο: Οι πρώτες 365 μέρες ενός πρόωρου μωρού μέσα σε 365 δευτερόλεπτα

Η κόρη τους γεννήθηκε πρόωρα. Από εκείνη τη στιγμή και όσο έδινε τη μάχη της για τη ζωή, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Νεογνών, οι γονείς της δεν ήξεραν, αν θα έπρεπε να ελπίζουν ή όχι.

Ένα συγκινητικό βίντεο: Οι πρώτες 365 μέρες ενός πρόωρου μωρού μέσα σε 365 δευτερόλεπτα

Η μικρούλα είναι ακόμη ένα από τα εκατομμύρια ανά τον κόσμο, «βιαστικά» μωρά. Ήρθε στον κόσμο, ενάμιση μήνα νωρίτερα από την προγραμματισμένη ημερομηνία τοκετού. Η μαμά της δεν πρόλαβε να την χαρεί στην αγκαλιά της. Η μικρούλα ήρθε στη ζωή, για να δώσει την πρώτη της μεγάλη μάχη, να κρατηθεί στη ζωή.

Οι μέρες για τους γονείς της περνούσαν δύσκολα. Όπως λένε οι ίδιοι, δεν ήξεραν αν θα έπρεπε να ελπίζουν ή όχι. Ο φόβος, η αγωνία, ο πόνος, η αβεβαιότητα για το τι θα συμβεί, ήταν τα συναισθήματα που ένιωθαν. Η μικρούλα τα κατάφερε. Και μετά από πολλές μέρες νοσηλείας, επέστρεψε στο σπίτι της. Οι γονείς της και οι παππούδες δε σταμάτησαν να την αγκαλιάζουν, να της δείχνουν την αγάπη και την τρυφερότητα τους.

prooro moro2



Μάλιστα, οι γονείς της μικρούλας θέλησαν να καταγράψουν τον πρώτο χρόνο της ζωής της. Κάθε μέρα, για 365 μέρες κατέγραφαν κάθε κίνηση, κάθε νέα κατάκτηση της κόρης τους, κάθε στάδιο της ανάπτυξής της. Μέχρι τα πρώτα της γενέθλια, όπου όλοι μαζί έσβησαν το πρώτο κεράκι.


Δείτε το πραγματικά συγκινητικό βίντεο με τις πρώτες 365 μέρες του πρόωρου μωρού, μέσα σε 365 δευτερόλεπτα.

Δείτε επίσης

Πρόωρο μωράκι χαμογελά πέντε μέρες μετά τη γέννησή του. Η εικόνα που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Συγκινητικό: Πρόωρα δίδυμα,μόλις 28 εβδομάδων, κρατιούνται χέρι-χέρι (βίντεο)

Ενα πρόωρο μωρό γίνεται «μικρό θαύμα» και μάθημα ζωής για όλους (φωτογραφίες)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved