Η σχέση παιδιού και γάτας, μέσα από υπέροχες φωτογραφίες που θα λατρέψετε

Υπάρχει μία πεποίθηση ότι οι σκύλοι είναι περισσότερο τρυφεροί κι εκδηλωτικοί με τους ανθρώπους, σε σχέση με τις γάτες. Αλλά, στην πραγματικότητα, πρόκειται για ακόμη ένα στερεότυπο.

Η σχέση παιδιού και γάτας, μέσα από υπέροχες φωτογραφίες που θα λατρέψετε

Μία γάτα, μπορεί να είναι εξίσου τρυφερή με τον άνθρωπο και δη με ένα παιδί. Αποτελεί κι εκείνη μία καλή συντροφιά, ενώ σύμφωνα και με έρευνες, η γάτα δεν είναι αχάριστη, όπως πιστεύεται, αφού αναγνωρίζει την αγάπη που της δείχνουν και την ανταποδίδει με τον τρόπο της.

gatos



Ειδικά, στη σχέση της με τα παιδιά, η γάτα είναι δοτική, εκφράζει τα συναισθήματά της και μπορεί να μην είναι στο παιγνίδι τόσο εκδηλωτική, όσο ένας σκύλος (αφού πρώτα ζυγίζει τα πράγματα), όμως, είναι ιδιαίτερα αστεία, ενίοτε γκαφατζού, ενώ σου χαρίζει τις πιο τρυφερές στιγμές και χάδια.

Τα παιδιά μπορούν να περάσουν εξίσου ωραία με μία γάτα ως κατοικίδιο, να μεγαλώσουν αρμονικά και να μοιραστούν υπέροχες στιγμές. Όπως ο σκύλος, έτσι και η γάτα μπορεί να είναι ένας καλός ακροατής για το παιδί και να το ενθαρρύνει σε διάφορες δραστηριότητες. Τέλος, και επίσης πολύ σημαντικό, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, τα παιδιά που μεγαλώνουν με γάτα έχουν μειωμένες πιθανότητες να εκδηλώσουν άσθμα.

agori me gata

Παρακάτω ακολουθούν υπέροχες φωτογραφίες, που ανακαλύψαμε στο διαδίκτυο και δείχνουν την τρυφερή σχέση ανάμεσα σε ένα παιδί και μία γάτα. Θα τις λατρέψετε!

Διαβάστε επίσης.

Έξι πράγματα που μπορείτε να διδάξετε στα παιδιά σας για τις γάτες

Αυτή η γάτα προσέχει το μωρό, από πριν εκείνο γεννηθεί! (εικόνες)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved