Δέκα ξεχωριστές φωτογραφίες των παιδιών της που τράβηξε μια μαμά

Η Sonya Adcock είναι φωτογράφος με ειδίκευση στις παιδικές φωτογραφίες.

Δέκα ξεχωριστές φωτογραφίες των παιδιών της που τράβηξε μια μαμά

Αποφάσισε να σπουδάσει φωτογραφία και να διευρύνει τις γνώσεις της σ’ αυτό τον τομέα όταν τα παιδιά της ήταν μικρά. Πρόσφατα το boredpanda παρουσίασε τις φωτογραφίες της οι οποίες συνοδευόταν από ένα προσωπικό κείμενο της Sonya Adcock.

«Πριν από 25 χρόνια, η μητέρα μου,- μιλάμε για τις αρχές της δεκαετίας του ’90 -άρχισε την κατ΄οίκον εκπαίδευσή μου (Homeschooling). Εκείνη την εποχή ελάχιστοι γνώριζαν τι ήταν το Homeschooling και ακόμα λιγότεροι ήταν εκείνοι που το εφάρμοζαν.

Η πρόθεσή της δεν ήταν απλώς να εκπαιδεύσει εμένα και τους αδελφούς μου, αλλά να μας διδάξει πώς να μαθαίνουμε και ν’ αγαπάμε αυτό που κάνουμε.Το 2008, η μεγάλη μου κόρη πήγαινε νηπιαγωγείο. Μου άρεσε τόσο πολύ η κατ 'οίκον εκπαίδευση που αποφάσισα να την ακολουθήσω και στα παιδιά μου. Η αγάπη όμως για την μάθηση που μου είχε εμφυσήσει η μητέρα μου εξακολουθούσε να είναι βαθιά μέσα μου. Δεν θα μπορούσα απλώς να είμαι δασκάλα για τα παιδιά μου.

Όπως κάθε καλός δάσκαλος ήθελα και έπρεπε να μαθαίνω καινούργια πράγματα.

Έτσι, καθώς δίδασκα την κόρη μου, συνέχισα να αναζητώ δικά μου ενδιαφέροντα. Το 2008 άρχισα να σπουδάζω φωτογραφία. Στον ελεύθερο μου χρόνο διάβαζα από τη βιβλιοθήκη βιβλία φωτογραφίας και εξασκούσα όσα μάθαινα φωτογραφίζοντας τα παιδιά μου.

Τώρα, καθώς η παλαιότερη κόρη μου ετοιμάζεται να πάει στο γυμνάσιο, ασχολούμαι επαγγελματικά με τη φωτογράφηση και ενθαρρύνω τα παιδιά μου να μάθουν και να συνεχίσουν τα πάθη τους».

1#

foto 5

2#

foto 3

3#

foto 1

Φωτογραφίες της Sonya Adcock μπορείτε επίσης να δείτε εδώ.

Διαβάστε επίσης

20 υπέροχες φωτογραφίες με παιδιά που σίγουρα είναι πιο cool από εσένα
Φανταστικές φωτογραφίες παιδιών, που όμοιές τους δεν έχετε ξαναδεί!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved