Οι πέντε πιο φανταστικές στιγμές της μητρότητας

Πριν γεννηθεί το μωρό σας, αναρωτιέστε πολλά πράγματα. Θα είναι καλά; Σε ποιον θα μοιάζει; Θα είμαι καλός γονιός;

Οι πέντε πιο φανταστικές στιγμές της μητρότητας

Όμως τίποτα, μα τίποτα, δεν μπορεί να συγκριθεί με όσα νοιώθετε με τη γέννηση του μωρού σας.

Για την blogger Rachael Rochford τα σημαντικότερα, από μια σειρά σημαντικά που βιώνει καθημερινά μια μαμά, είναι τα ακόλουθα:

4c5a4eae7976fcaae79cd622622f9d35

1. Οι στιγμές που έχετε αγκαλιά το μοσχομυριστό μωρό σας και τα κεφαλάκι του ακουμπά στο μάγουλό σας. Αυτή η μυρωδιά είναι μοναδική.

2. Βλέποντας το μικρό σας να τρέχει, να παίζει, να πηδά, να ζει τη ζωή του ανέμελα τρόπο. Φανταζόσασταν ότι η καρδιά που ακούγατε στον υπέρηχο, θα μπορούσε να «τρέξει» έξω από το σώμα σας μια μέρα;

mitrotita

3. Ακούγοντας το «μαμά» για πρώτη φορά από το παιδί σας, το δικό σας παιδί. Νοιώθετε το στήθος σας να σκάει από αγάπη και υπερηφάνεια. Ο κόμπος που έχετε στο λαιμό είναι από τη συγκίνηση και το «μαμά» είναι η πιο όμορφη λέξη που έχετε ακούσει ποτέ.

4. Δεν είστε ποτέ μόνες, πια, αλλά πλέον δεν σας πειράζει. Ακόμα κι όταν αποζητάτε μια ωρίτσα για τον εαυτό σας, ξέρετε ότι δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από να είστε αγκαλιά με το παιδί σας και να παρακολουθείτε μαζί μια ταινία. Ο χρόνος άλλωστε είναι αμείλικτος και περνάει τόσο γρήγορα, οπότε μην του χαρίζεστε και απολαύστε πράγματα με το παιδί σας όσο ακόμα είναι μικρό.

mitrotita5


5. Γνωρίζοντας ότι έχετε έναν πιστό φίλο για το υπόλοιπο της ζωής σας. Ξέρω ότι κάποιοι δεν συμφωνούν ότι μπορεί να είναι φίλοι με τα παιδιά τους, αλλά δεν συμφωνώ. Ναι, θα είστε πάντα ο γονιός τους, τίποτα δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό, αλλά μεγαλώνοντας το φυσικό δέσιμο που υπάρχει μεταξύ σας θα ενισχύεται και εσείς θα ξέρετε ότι υπάρχει κάποιος που θα σας αγαπάει για πάντα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved