Έξυπνες ιδέες για να πεις στο σύντροφό σου ότι περιμένεις παιδί

Και το τεστ εγκυμοσύνης βγήκε θετικό. Σε λίγους μήνες θα γίνετε γονείς. Η χαρά σου είναι απερίγραπτη, το ίδιο και του συντρόφου σου, όταν το μάθει. Είναι κάτι, άλλωστε, που το θέλατε.

Έξυπνες ιδέες για να πεις στο σύντροφό σου ότι περιμένεις παιδί

Είτε το είχατε σχεδιάσει είτε ήρθε αναπάντεχα, ο ερχομός του μωρού σας είναι κάτι που θα σας γεμίσει χαρά. Και θέλεις τα νέα αυτά, τα τόσο σημαντικά, να τα ανακοινώσεις στον μέλλοντα μπαμπά. Μήπως προβληματίζεσαι πώς θα του το πεις; Θέλεις να το κάνεις ωραία; Λοιπόν, παρακάτω, σου έχουμε κάποιες ιδέες, που μπορεί να σε εμπνεύσουν.



Άσε το κατοικίδιο σου να σε βοηθήσει

Αν έχετε κατοικίδιο, μπορείς να ζητήσεις τη… βοήθεια του! Γράψε ένα σημείωμα με μεγάλα γράμματα: «Η μαμά είναι έγκυος», βάλε το στο κολάρο του, για να είναι από τα πρώτα που θα δει ο σύζυγός σου, όταν επιστρέψει σπίτι.



Γράψτο στο Scrabble

Αν είστε φανατικοί του Scrabble, καθώς παίζετε, σχημάτισε τη λέξη «έγκυος» ή «μωρό».



Γράψτο πάνω στην τούρτα

Μπορείς επίσης να παραγγείλεις μια μικρή τούρτα και να ζητήσεις να γράψουν πάνω σε αυτήν: «Θα γίνεις πατέρας» Ή κάτι παρόμοιο. Εσύ ξέρεις καλύτερα. Μόλις τελειώσετε το φαγητό, βγάλε την τούρτα. Υπάρχει πιο γλυκιά ιδέα για ένα τόσο γλυκό γεγονός;

dogs




Αγόρασε του ένα δώρο

Μπορείς, επίσης, να του αγοράσεις ένα σχετικό με την πατρότητα δώρο. Μία καρτούλα που να γράφει ότι θα γίνει πατέρας ή ένα μπρελόκ ή ένα αρκουδάκι. Θα βρεις πολλά στην αγορά.



Με τη φανέλα της ομάδας του

Αν είναι κολλημένος με τη μπάλα και οπαδός ομάδας, αγόρασε μία βρεφική φανέλα. Μπορείς να ζητήσεις από τη μπουτίκ να γράψουν πίσω στη φανέλα: «baby”.



Χρησιμοποίησε το κινητό

Μπορείς να κατεβάσεις μία φωτογραφία με ένα νεογέννητο μωρό και να τη στείλεις. Ή να του στείλεις η ίδια ένα βιντεάκι δικό σου. Ή ακόμη και να του στείλεις φωτογραφία με το τεστ εγκυμοσύνης.



Γράψτο στον καθρέφτη του μπάνιου

Παραδοσιακός και άκρως πετυχημένος τρόπος. Γράψε με το κραγιόν σου στον καθρέφτη του μπάνιου: «Θα γίνεις μπαμπάς»!


© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved