Έξι λόγοι για τους οποίους η αδερφή σας είναι η καλύτερη

Μόλις γίνεις μητέρα η ζωή σου αλλάζει. Η καθημερινότητα γίνεται μια πρόκληση για εσένα και σίγουρα τον πρώτο καιρό, χρειάζεσαι βοήθεια για να ανταπεξέλθεις σε όλο αυτό.

Έξι λόγοι για τους οποίους η αδερφή σας είναι η καλύτερη

Ο μόνος που μπορεί να σε βοηθήσει, χωρίς μάλιστα καν να το ζητήσεις είναι η αδερφή σου ή η κουνιάδα σου. Τι τις κάνει όμως, τις αδερφές τόσο ξεχωριστές μετά τον ερχομό των παιδιών στο σπίτι;

aderfes thie

1. Δίνει τις καλύτερες συμβουλές (και τα καλύτερα ρούχα)

Πραγματικά σε ξέρει τόσο καλά και θα σου δώσει τις πιο ωραίες συμβουλές βγαλμένες κατευθείαν από την καρδιά της. Μην ξεχνάτε βέβαια και τα δανεικά ρούχα που δεν επιστρέφουν ποτέ στην ντουλάπα της!!!

2. Είναι η καλύτερη babysitter

Ποια καλύτερη και ιδανικότερη από την αδερφούλα σου; Μόνο σε εκείνη μπορείς να εμπιστευτείς τα παιδιά σου! Και πίστεψέ μας τα παιδιά αγαπούν τη θεία τους πολύ και θέλουν να περνούν χρόνο κοντά της!

3. Φέρνει τη χαρά στο σπίτι σου

Όταν εσύ δεν έχεις όρεξη και διάθεση για παιχνίδι με τα παιδιά μιας και έχεις εξαντληθεί από τις δουλειές του σπιτιού, εκείνη είναι πάντα πρόθυμη να σε βοηθήσει προσφέροντας αρκετές ώρες παιχνιδιού και διασκέδασης στα παιδιά σου, φέρνοντας και πάλι τη χαρά στο σπίτι. Και εσύ θα είσαι ξεκούραστη και τα παιδιά σου ευτυχισμένα.

aderfh

4. Ξέρει τι χρειάζεσαι πριν καν το ζητήσεις

Πάντα εμφανίζεται σαν νεράιδα, έτοιμη να εκπληρώσει τις ευχές σου.

5. Γίνεται η καλύτερη φίλη των παιδιών σου

Όταν τα παιδιά σου θα θέλουν να εμπιστευτούν κάποιον εκτός από εσένα, σίγουρα αυτός ο «κάποιος» θα είναι η αδερφή σου.

6. Πάντα θα είναι εκεί

Η αδερφή σου πάντα θα σε παρηγορεί όταν κλαις, πάντα θα σε βοηθά όταν κουράζεσαι, πάντα θα κάνει ο,τι περνάει απ΄το χέρι της για να είσαι εσύ χαρούμενη και ευτυχισμένη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved