Ιδέες για το πώς να γιορτάσετε τα πρώτα γενέθλια του μωρού σας

Μετά από 12 μήνες έφτασε επιτέλους ο καιρός να γιορτάσετε τα πρώτα γενέθλια του μωρού σας αλλά και... τα δικά σας. Ναι, σωστά διαβάσατε.

Ιδέες για το πώς να γιορτάσετε τα πρώτα γενέθλια του μωρού σας

Ήρθε η ώρα να γιορτάσετε και να χαρείτε που είστε ένα χρόνο μαμά και καταφέρατε να αντεπεξέλθετε σε τόσο δύσκολες καταστάσεις. Ένα χρόνο, με το μικρό σας βλασταράκι. Να γιορτάσετε όλα τα ξενύχτια σας. Όλες τις χαρές και όλες τις λύπες που σας συνόδευαν αυτό τον πρώτο χρόνο.

Πώς όμως, θα κάνετε αυτό το πάρτι ξεχωριστό. Μην ξεχνάτε πως την τιμητική του πάντα έχει το μικράκι σας.

Διακόσμηση:

party 2
party 2
party 2

Μπορείτε να δώσετε στο σπίτι σας εορταστική ατμόσφαιρα στολίζοντας κάθε γωνιά του χώρου όπου θα γίνει η γιορτή, με γιρλάντες, πομ πομ, κονφετί και άλλα πολλά. Τα μπαλόνια καλύτερο θα ήταν να τα αποφύγετε γιατί μπορεί να σκάσουν και το μωρό σας να φοβηθεί και να κλάψει και δεν θέλουμε κάτι τέτοιο ειδικά στα πρώτα του γενέθλια. Προτιμήστε χάρτινες μπάλες που υπάρχουν στο εμπόριο και που θα κάνουν το χώρο σας ακόμα πιο εντυπωσιακό. Δημιουργήστε έναν ωραίο μπουφέ στολίζοντας ένα τραπέζι με ένα μεγάλο κομμάτι γκοφρέ χαρτί στο χρώμα της επιλογής σας. Θα ήταν ωραίο να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα ροζ για κοριτσάκι και γαλάζιο για αγοράκι, θα σας προτείναμε κίτρινο και πράσινο ή ακόμα και μίξη πολλών χρωμάτων για ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Για να αποφύγετε τυχόν ατυχήματα καλύτερα να έχετε χάρτινα πιατάκια και ποτηράκια.

Με τι θα γεμίσετε αυτό το πολύχρωμο τραπέζι; Με λιχουδιές!

party 4

Πρέπει να έχετε και γλυκές και αλμυρές λιχουδιές. Δεν χρειάζεται να σπαταλήσετε πολύ χρόνο την κουζίνα. Αρκούν μερικά σπανακοπιτάκια, λουκανικοπιτάκια, διάφορα τοστάκια, κοτομπουκίτσες, μικρά πιτσάκια, κεφτεδάκια, μπισκότα μαλακά για τα βρεφάκια, μάφινς, cupcakes και φυσικά η τούρτα.

Καλεσμένοι:

party 5t

Μην ξεχνάτε ότι το μωρό σας είναι ακόμα πολύ μικρό και πιθανόν κάποιες καταστάσεις να του δημιουργούν φόβο και να αισθάνεται ανησυχία μπροστά σε ξένους. Οπότε θα ήταν καλύτερα να προσκαλέσετε λίγα άτομα που θα γνωρίζει το μωράκι σας και θα νιώθει οικειότητα μαζί τους.

Φωτογραφίες:

party 6

Τραβήξτε πολλές φωτογραφίες και βίντεο εκείνη την ημέρα. Έτσι θα μπορέσετε να απαθανατίσετε όλες τις εκφράσεις και την έκπληξη του παιδιού σας που δεν θα ξεχάσετε ποτέ.

Βιβλίο ευχών:

party 7

Για το τέλος θα ήταν πολύ ωραίο μέσα σε ένα βιβλίο να γράψουν όλοι σας οι καλεσμένοι τις καλύτερες ευχές για το μωρό σας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved