Γιατί χρειάζεστε μπαλόνια για την επόμενη φορά που θα ταξιδέψετε με τα παιδιά σας

Μοιάζει με γρίφο: Δε θέλει καθόλου χωρο, μεγαλώνει όσο θέλεις και κρατά τα παιδιά απασχολημένα για ώρες.

Γιατί χρειάζεστε μπαλόνια για την επόμενη φορά που θα ταξιδέψετε με τα παιδιά σας

Η απάντηση είναι ένα μπαλόνι! Είνται το τελευταίο κόλπο των γονιών για να κρατήσει τα παιδιά τους χαρούμενα για αρκετή ωρα.

Σύμφωνα με ένα γονιό που περιγράφει την εμπειρια του στο Reddit, τα οικογενειακά ταξίδια με μεγάλη αναμονή σε αεροδρόμια και αίθουσες αναχώρησης μπορούν να γίνουν πιο ευχάριστα με τη βοήθεια ενός ή περισσότερων μπαλονιών.

"Παίζαμε με μπαλονια στο ξενοδοχείο κάθε φορά που το παιδί ήθελε να εκτονωθεί! Ειναι απίθανα για τις ώρες που δεν έχεις τι να κάνεις, ή όταν το παιδί έχει βαρεθεί να παίζει με τα παιχνίδια του! Εμείς είχαμε καθυστέρηση στην πτήση μας και τότε το σκέφτηκα. Βρηκαμε μία πύλη ή λιγό χώρο στην δική μας πύλη που δεν είχε πολύ κόσμο, φουσκωσα ένα μπαλονι και παίζαμε βόλεϊ πάνω απο τις καρέκλες για 90 λεπτά μέχρι να έρθει επιτέλους το αεροπλάνο, χωρις γκρινια και εκνευρισμό! Υπάρχουν πολλά παιχνίδια οπου μπορεί κανείς να εφεύρει με ένα μπαλόνι, Ακόμη και να τα ζωγραφίσετε! Κάνουν για μωρά μέχρι 2 ετών παιδιά!"

Κάτω από αυτή την αναρτηση ένας άλλος γονιός αντιπρότεινε για εκείνους που δε θέλουν να ρισκάρουν να σκάσει το μπαλόνι και να έχουν άλλα δράματα.... Μπορείτε να κάνετε το ίδιο με μπαλα θαλάσσης! Τη φουσκώνεις, παίζεις όσο θέλεις, την ξεφουσκώνεις και μπαίνεις κύριος στο αεροπλάνο! Δεν πιάνει χώρο και τη χρησιοποιείς μόνο όταν τη χρειάζεσαι!

Πριν το επόμενο ταξίδι σας λοιπόν, θυμηθείτε να βάλετε στην τσέπη σας μερικά μπαλόνια!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved