Ημέρα της Μητέρας: Διαφορετικά δώρα που δεν χρειάζονται καν περιτύλιγμα

Αν αναζητάτε πρωτότυπα και ίσως λίγο διαφορετικά δώρα για την Ημέρα της Μητέρας, έχουμε να σας προτείνουμε ορισμένες ιδέες

Δεν θα χρειαστεί να ξοδευτείτε (όχι πολύ τουλάχιστον) και είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα εκτιμηθεί πολύ από τη μητέρα σας. Υπάρχει βέβαια πάντα η λύση του κλασικού αλλά διαχρονικού δώρου που δεν είναι άλλο από μια μεγάλη ζεστή αγκαλιά και ένα λουλούδι!

Τι μπορείτε λοιπόν να "προσφέρετε" ως δώρο την Ημέρα της Μητέρας:

1.Να τακτοποιείσετε το σπίτι ή το υπόγειο. Μπορεί να μην έχει την λάμψη ενός κλασικού δώρου, πιστέψτε μας όμως ότι θα εκτιμηθεί δεόντως.
2.Κάντε ένα μικρό τατουάζ με τη λέξη mom ή ότι άλλο εσείς θέλετε, στηρίζοντας μια φιλανθρωπική οργάνωση ή ένα πρόγραμμα υγείας. Η αφορμή είναι ιδανική και ο σκοπός καλός.
3. Προσφέρετε μια ανθοδέσμη ξεχωριστή, με πολύχρωμα λουλούδια. Εναλλακτικά, μπορείτε να προσφέρετε ένα φυτό που μπορεί να φυτευτεί στην κήπο ή στη γλάστρα και θα της θυμίζει πάντα εσάς.
4. Προγραμματίστε μια εκδρομή (κοντινή ή μακρινή), όπου η μανούλα δεν θα έχει να κάνει τίποτα περισσότερο από το να την απολαύσει.
5. Γράψτε της ένα γράμμα για όσα αισθάνεστε και όσα σας έχει σημαδέψει η παρουσία της και για την οποία της χρωστάτε ευγνωμοσύνη.
6. Διοργανώστε μια μικρή γιορτή-έκπληξη σε ένα φιλικό σπίτι με την παρουσία των αγαπημένων της φίλων.

Και μην ξεχνάτε: Η αξία των δώρων δεν μεταφράζεται στα χρήματα που διαθέτει κανείς για να τα αγοράσει. Μετράει η σκέψη και η ανάγκη που νοιώθει κανείς να εκφράσει την αγάπη του με το δικό του τρόπο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved