Ημέρα της Μητέρας: Διαφορετικά δώρα που δεν χρειάζονται καν περιτύλιγμα

Αν αναζητάτε πρωτότυπα και ίσως λίγο διαφορετικά δώρα για την Ημέρα της Μητέρας, έχουμε να σας προτείνουμε ορισμένες ιδέες

Ημέρα της Μητέρας: Διαφορετικά δώρα που δεν χρειάζονται καν περιτύλιγμα

Δεν θα χρειαστεί να ξοδευτείτε (όχι πολύ τουλάχιστον) και είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα εκτιμηθεί πολύ από τη μητέρα σας. Υπάρχει βέβαια πάντα η λύση του κλασικού αλλά διαχρονικού δώρου που δεν είναι άλλο από μια μεγάλη ζεστή αγκαλιά και ένα λουλούδι!

Τι μπορείτε λοιπόν να "προσφέρετε" ως δώρο την Ημέρα της Μητέρας:

1.Να τακτοποιείσετε το σπίτι ή το υπόγειο. Μπορεί να μην έχει την λάμψη ενός κλασικού δώρου, πιστέψτε μας όμως ότι θα εκτιμηθεί δεόντως.
2.Κάντε ένα μικρό τατουάζ με τη λέξη mom ή ότι άλλο εσείς θέλετε, στηρίζοντας μια φιλανθρωπική οργάνωση ή ένα πρόγραμμα υγείας. Η αφορμή είναι ιδανική και ο σκοπός καλός.
3. Προσφέρετε μια ανθοδέσμη ξεχωριστή, με πολύχρωμα λουλούδια. Εναλλακτικά, μπορείτε να προσφέρετε ένα φυτό που μπορεί να φυτευτεί στην κήπο ή στη γλάστρα και θα της θυμίζει πάντα εσάς.
4. Προγραμματίστε μια εκδρομή (κοντινή ή μακρινή), όπου η μανούλα δεν θα έχει να κάνει τίποτα περισσότερο από το να την απολαύσει.
5. Γράψτε της ένα γράμμα για όσα αισθάνεστε και όσα σας έχει σημαδέψει η παρουσία της και για την οποία της χρωστάτε ευγνωμοσύνη.
6. Διοργανώστε μια μικρή γιορτή-έκπληξη σε ένα φιλικό σπίτι με την παρουσία των αγαπημένων της φίλων.

Και μην ξεχνάτε: Η αξία των δώρων δεν μεταφράζεται στα χρήματα που διαθέτει κανείς για να τα αγοράσει. Μετράει η σκέψη και η ανάγκη που νοιώθει κανείς να εκφράσει την αγάπη του με το δικό του τρόπο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved