Σινεμά για παιδιά: Μανούλες ετοιμαστείτε, επιστρέφει ο ΜακΚουίν!

O αγαπημένος ήρωας των παιδιών, όχι απαραίτητα μόνο των αγοριών - ούτε καν μόνο των παιδιών-, επιστρέφει με την τρίτη του ταινία και μπορείτε να ετοιμάζεστε για οικογενειακή απόδραση στο σινεμά με τα παιδιά σας!

Σινεμά για παιδιά: Μανούλες ετοιμαστείτε, επιστρέφει ο ΜακΚουίν!

Ο Lightning McQueen επιστρέφει και αντιμετωπίζει μία ακόμη τρομερή πρόκληση στο Cars 3! Εκτος από την αγαπημένη φωνή του Owen Wilson, η Disney και η Pixar έχουν πάρει μαζί τους παλιές και νέες φωνές για το τρίτο μέρος της ταινίας που αγάπησαν τα παιδιά σε όλο τον κόσμο. Μεταξύ άλλων οι Armie Hammer (Jackson Storm), Nathan Fillion (Sterling), Kerry Washington (Natalie Certain), και Bonnie Hunt (Sally Carrera).

Το Cars 3 είναι μία ακόμη από τις φανταστικές παιδικές ταινίες που θα δούμε αυτό το καλοκαίρι! Η ταινία έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στα μέσα Ιουνίου! Γονείς, αν δεν την έχετε δει, είναι απολαυστική! Δείτε το 1 και το 2 μέχρι να βγει στις αίθουσες.

Αυτοκίνητα που μιλάνε, φορτηγά που συζητούν με αγωνιστικά αυτοκίνητα, αεροσκάφη που έχουν τη δυνατότητα να προγραμματίζουν την πτήση τους, να εκφράζονται και να μιλούν και προφανώς ο διάσημος Κεραυνός McQueen δίνουν ζωή σε μερικές απιθανες ιδέες σκηνοθετών και σεναριογράφων!

Δείτε (και δείξτε στα παιδιά σας) το νέο τρείλερ! Κόβει την ανάσα και οι ανατροπές είναι απίθανες!

Εμείς το βλέπουμε ήδη κάθε μέρα, και όλη μας η τάξη έχει κανονίσει να το απολαύσει παρέα!

«Απ' αυτή τη στιγμή όλα θα αλλάξουν»...

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved