Ένα κι ένα τα προϊόντα Αρκάδι

Μπορεί να βασίζονται στο παραδοσιακό πράσινο σαπούνι αλλά τα προϊόντα Αρκάδι έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες κάθε σπιτιού και κάθε οικογένειας.

Ένα κι ένα τα προϊόντα Αρκάδι

Είτε ανήκετε στις σύγχρονες νοικοκυρές, είτε στις πιο παραδοσιακές σίγουρα θα βρείτε ανάμεσα στα νέα προϊόντας της εταιρίας Αρκάδι, μια εταιρίας που δραστηριοποιείται στον χώρο από το 1946, αυτό που ταιριάζει σε εσάς και τις δικές σας απαιτήσεις για φυσική καθαριότητα χωρίς συμβιβασμούς.

Στα νέα προϊόντα της εταιρίας Αρκάδι περιλαμβάνονται το μαλακτικό Αρκάδι baby που συμπληρώνει ιδανικά τη φροντίδα των αγαπημένων σας ρούχων και προσφέρει μεταξένια απαλότητα στα ρουχαλάκια του μωρού σας, αρωματίζοντάς τα ευχάριστα. Το Αρκάδι παραδοσιακό με πλούσιο και στιλπνό αφρό που παράγουν οι μεγάλες νιφάδες φυσικού σαπουνιού από πυρηνέλαιο και κάνουν το Αρκάδι Παραδοσιακό τον κατάλληλο σύμμαχο για την καθημερινή καθαριότητα του σπιτιού.

Ακόμα θα βρείτε τις λευκές και πράσινες πλάκες σαπουνιού Αρκάδι, από ελαιόλαδο, πυρηνέλαιο και φοινικοπυρηνέλαιο παράγονται με αυθεντική συνταγή κλασσικής σαπωνοποίησης. Η πολυχρηστικότητα του σαπουνιού σε πλάκες αποτελούσε και αποτελεί πολύτιμο σύμμαχο στην καθημερινή μας καθαριότητα.

Αλλά και το σαπούνι σε σκόνη για το πλυντήριο, ειδικά μελετημένο για χρήση στο πλυντήριο, χωρίς πρόσθετα ροής, χημικά και αρώματα. Είναι ιδανικό τόσο για λευκά, όσο και για χρωματιστά ρούχα, και η σύνθεσή του δίνει άψογα αποτελέσματα ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες.

Τέλος αξίζει να δοκίμασετε το νέο υγρό απορρυπαντικό Αρκάδι πλυντηρίου με την φυσική δύναμη του σαπουνιού « Αρκάδι» και του εκχυλίσματος ελιάς, δερματολογικά και υποαλεργικά πιστοποιημένο*, καθαρίζει τόσο τα βρεφικά ρουχαλάκια όσο και τα ρούχα όλης της οικογένειας. Η μοναδική του αυτή σύνθεση αφαιρεί ακόμη και τους πιο επίμονους λεκέδες προστατεύοντας τις ίνες των ρούχων.

Όλα φυσικά, όλα ιδανικά φτιαγμένα για την πιο υγιεινή καθαριότητα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved