Αυτό το ζευγάρι έχει λόγο που κάθε χρόνο βγάζει μια οικογενειακή φωτογραφία

Η πρώτη φορά που η Victoria Baldwin και ο Adam Dyson, φωτογραφήθηκαν ως οικογένεια ήταν τον Ιανουάριο του 2014. Η Victoria ήταν έγκυος και έτοιμη να γεννήσει τον γιο της, Bruce και για την ακρίβεια γέννησε τρεις μέρες μετά.

Αυτό το ζευγάρι έχει λόγο που κάθε χρόνο βγάζει μια οικογενειακή φωτογραφία

Το ζευγάρι ήθελε τόσο πολύ να έχει οικογενειακές φωτογραφίες που υποσχέθηκε ότι κάθε χρόνο θα βγάζουν και από μία. Και έτσι και έγινε. Από τότε, κανονίζουν με κάποιον φωτογράφο της γειτονιάς να φωτογραφίζει την οικογένεια των τριών.

zeygari 2

Αυτό που κάνει ωστόσο αυτές τις φωτογραφίες μοναδικές, είναι το γεγονός ότι η Victoria και ο Adam έχουν χωρίσει από το 2015. Κάποια στιγμή συνειδητοποίησε, ότι δεν είχε φωτογραφίες του γιου της, από τη μέρα που άρχισε να περπατάει και έτσι την επόμενη φορά που συνάντησε τον πρώην σύζυγό της, τον ρώτησε αν θα ήθελε και αυτός να βγάζουν φωτογραφίες ως οικογένεια. Όταν είπε «ναι» ο ίδιος, τότε αυτές οι φωτογραφίσεις καθιερώθηκαν.

zeygari 3

Τι και αν η ίδια μένει στην Αλάσκα και ο Adam στη Νότια Καρολίνα, κάθε 12 με 18 μήνες, κανονίζουν να βρεθούν για να φωτογραφηθούν παρέα με τον 4 ετών γιο τους.

zeygari 4

Ο ένας σέβεται τον άλλο και η προτεραιότητα και των δύο είναι ο γιος τους και θα έκαναν τα πάντα για εκείνον. Αυτός είναι και ο λόγος που έχουν τακτική επικοινωνία ο ένας με τον άλλο. Προσπαθούν να έχουν μια ισορροπημένη σχέση για το καλό του γιου τους. Όσο για τα έξοδα των ταξιδιών; Όπως η ίδια η Victoria αποκαλύπτει τα μοιράζονται όπως κάνουν άλλωστε και με όλα όσα χρειάζεται ο μικρός Bruce.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved