Αυτός o μπαμπάς με τη θετή του κόρη αποδεικνύουν ότι η «οικογένεια» μπορεί και να μην ορίζεται από τους δεσμούς αίματος

Οταν η Karisa Smith πρωτογνώρισε τον σύζυγό της, δεν ήταν η μόνη που τον ερωτεύτηκε. Η θετή της κόρη σχημάτισε αμέσως έναν εκπληκτικό δεσμό μαζί του.

Αυτός o μπαμπάς με τη θετή του κόρη αποδεικνύουν ότι η «οικογένεια» μπορεί και να μην ορίζεται από τους δεσμούς αίματος

Από τότε η Karisa παρατηρεί με αγάπη την κόρη της να μεγαλώνει με τον πατριό της με απίστευτή αγάπη, και τώρα που η μικρή έχει φτάσει τα 3, είναι το απόλυτο "κοριτσάκι του μπαμπά". Δεν υπάρχουν δεσμοί αίματος αλλά είναι μπαμπάς και κόρη...ουσιαστικά, έγραψε η μαμά στη σελίδα που το ανήρτησε στο Facebook. «Οταν η μικρή κλαίει εκείνος είναι εκεί. Οταν τον χρειάζεται είναι εκεί. Δε χρησιμοποιούμε ποτέ τη λέξη πατριός, είναι ο πατέρας της»

Η Karisa απαθανάτισε τη στιγμή στις 2 τα ξημερώματα και μοιράστηκε την εικόνα που μαρτυρά αυτή την απίθανη σχέση. Ο σύζυγός της έλειπε για 14 μέρες και ήρθε σπιτι κρυφά από τη δουλειά για να ηρεμήσει τη μικρή, γιατί της έλειπε ο μπαμπάς της τόσο πολύ. Η Κarisa έγραψε πως ο σύζυγός της θέλει να την υιοθετήσει, γιατί η αγάπη τους είναι τόσο βαθιά που θέλει να είναι και επίσημα ο μπαμπάς της. Η διαδικασία μάλιστα, έχει ήδη ξεκινήσει.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved