Ο Jon Bon Jovi μιλάει για τα παιδιά του μετά από 3 δεκαετίες στη μουσική βιομηχανία!

Μετά από τρεις δεκαετίας έντονης ζωής και δόξας, ο  Jon Bon Jovi αποφάσισε να μιλήσει για το πώς κατάφερε να κρατήσει την προσωπικη του ζωή, και κυρίως τα παιδιά του,  μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Jon Bon Jovi μιλάει για τα παιδιά του μετά από 3 δεκαετίες στη μουσική βιομηχανία!

«Υπάρχει ο Bon Jovi και υπάρχουν και οι Βongiovis». Και με κάποιο μαγικό τρόπο αυτά τα δύο δεν έχουν γίνει ένα. Από τη μία είναι ο σούπερσταρ, και από την άλλη η οικογένεια των Βongiovis, δηλαδή ο σταρ, η σύζυγός τους Dorothea και τα τέσσερα παιδιά του. Αυτό μαθαίνει κανείς αν διαβάσει το τελευταίο τεύχος του αμερικάνικου PEOPLE. Η σύζυγός του μάλιστα σε μια ερώτηση για τη ζωή της μπάντας απαντά αφοπλιστικά «Αυτή ειναι η δική του ζωή, όχι η δική μας».

Αποτέλεσμα εικόνας

Το ζευγάρι, γνωρίστηκε πριν πολλά χρόνια όταν πηγαιναν γυμνάσιο, στο New Jersey, και από τότε είναι μαζί. Εχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά: Την 23χρονη Stephanie, 23, τον 21 ετών Jesse, 21, τον 14χρονο Jacob και τον 12χρονο Romeo. Και κοινή τους αποστολή ήταν ανέκαθεν να τα κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Ποτέ δεν πηγαίνουμε τα παιδιά με το ζόρι κάπου, σε κάποια κοινωνική εκδήλωση ή event, αν δε θέλουν, ποτέ δεν δείξαμε την τηλεόραση να πούμε "Να ο μπαμπάς!", προσπαθούσαμε από την αρχή να έχουμε μία κανονική ζωή!» δηλώνουν και οι δύο.

Ακόμη, αποκαλύπτουν ότι προσπαθούσαν πάντα να περνάνε χρόνο μαζί, έτρωγαν πάντα όλοι μαζί. «Η οικογένεια είναι η προτεραιότητα μας» τονίζει το ζευγάρι στο αφιέρωμα που έγινε για τη ζωή τους.

Γι αυτό και το 2012, όταν η κόρη τους Stephanie κατέληξε στο νοσοκομείο μετά από οπιοειδή που πήρε στο Κολλέγιο, η οικογένεια έγινε μία γροθιά και το αντιμετώπισε ενωμένη. Ερωτώμενος αν αυτή η περιπέτεια τους έφερε πιο κοντά, ο Bon Jovi είπε ότι «Δεν υπήρχε πιο κοντά, ήμασταν πάντα απολύτως δεμένοι». Συνέχισε μάλιστα περιγράφοντάς το ως ένα πολύ άσχημο σαμαράκι (του δρομου) που πέρασαν από πάνω του και το άφησαν πίσω.

Επιπλέον τονίζει πως, το γεγονός ότι τα παιδιά του ξέρουν ότι είναι ένας μεγάλος σταρ, δεν τον καθιστά τον σούπερ κουλ μπαμπα που μπορεί να φανταζόμαστε. Είπε μάλιστα μια πρόσφατη ιστορία για να επιβεβαιώσει τα λεγόμενά του και να δέιξει πως δεν είναι για όλους ο σούπερ κουλ ροκάς της μουσικής βιομηχανίας. ... Μόλις πριν λίγο καιρό ρώτησε τους δύο μικρούς γιους του αν θα ήθελαν να πάνε στη συναυλία του και του είπαν «Εμ... όχι, ευχαριστούμε», πράγμα που όπως είναι φυσικό, «σε κρατάει προσγειωμένο» είπε χαριτολογώντας ο σταρ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved