Αυτό το ζευγάρι γιόρτασε 50 χρόνια γάμου με έναν ξεχωριστό τρόπο

Πόσο εύκολο είναι για ένα ζευγάρι να παραμείνει μαζί για μισό αιώνα; Πολύ, πολύ δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο.

Αυτό το ζευγάρι γιόρτασε 50 χρόνια γάμου με έναν ξεχωριστό τρόπο

Όπως η 71χρονη Carole-Ann και ο 74χρονος Jim Stanfield, που πρόσφατα γιόρτασαν τη συμπλήρωση 50 χρόνων έγγαμου βίου! Μάλιστα, μετά την παρότρυνση της εγγονής τους, αποφάσισαν να φωτογραφηθούν φορώντας το νυφικό και το κοστούμι του γάμου τους!

couple wedding clothes 50th anniversary carole ann jim stanfield 6

Κι αν αναρωτιέστε πώς είναι δυνατόν να τους κάνουν τα ρούχα μετά από 50 χρόνια, η φωτογραφία είναι αδιαμφισβήτητος μάρτυρας : Το νυφικό και το κοστούμι όχι μόνο ήταν σε άψογη κατάσταση, αλλά και το ζευγάρι διατήρησε τα κιλά του, όλα αυτά τα χρόνια, με αποτέλεσμα τα ρούχα να τους ταιριάζουν γάντι.

couple wedding clothes 50th anniversary carole ann jim stanfield 9

Όπως ανέφερε η εγγονή τους Hayley, όταν βρήκε τυχαία τα ρούχα των παππούδων της, ανέτρεξε στις φωτογραφίες του γάμου τους (1 Οκτωβρίου του 1966) και τότε της γεννήθηκε η ιδέα να κάνει αυτή την ξεχωριστή φωτογράφηση.

couple wedding clothes 50th anniversary carole ann jim stanfield 7

Ήταν πολύ μεγάλη έκπληξη για τους οικείους τους αλλά και για το ίδιο το ζευγάρι, όταν φόρεσε τα ρούχα χωρίς να δυσκολεύονται.

couple wedding clothes 50th anniversary carole ann jim stanfield 5

Στο πάρτι για την επέτειό τους κάλεσαν μάλιστα και άτομα που παρευρίσκονταν και τότε στο γάμο οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν και δήλωναν ενθουσιασμένοι. Το ζευγάρι παραδέχεται ότι δεν είχε σκεφτεί ποτέ από τότε να ξαναδοκιμάσει το νυφικό και το κοστούμι και δεν θα το έκανε αν δεν επέμενε η εγγονή τους.

couple wedding clothes 50th anniversary carole ann jim stanfield 3

Μετά από το πάρτι της επετείου, ο Carole-Ann και ο Jim Stanfield σκέφτονται να ταξιδέψουν για το δεύτερο ταξίδι του μέλιτος στην Τουρκία.

couple wedding clothes 50th anniversary carole ann jim stanfield 8
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved