Οι μικροσκοπικές πόρτες που επιφυλάσσουν εκπλήξεις στα παιδιά (βίντεο)

Πώς να απασχολήσεις δημιουργικά τα παιδιά ειδικά όταν βαριούνται συνεχώς;

Οι μικροσκοπικές πόρτες που επιφυλάσσουν εκπλήξεις στα παιδιά (βίντεο)

Η Sally Copus μητέρα δύο κοριτσιών, με τις ίδιες ανησυχίες, είχε την εξής ιδέα που αποδείχθηκε και πολύ επιτυχημένη: Σχεδίασε μία μικρή πορτούλα η οποία μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε τοίχο- παιδικού και όχι μόνο δωματίου- οι οποίες «κρύβουν» μηνύματα από νεράιδες!

Η πορτούλα που ονομάζεται “lil Fairy Door” ( Μικρή Πόρτα της Νεράιδας ) διατίθεται σε πολλά χρώματα και οι γονείς μπορούν να αφήνουν μηνύματα, γράμματα, και ότι άλλο επιθυμούν, στο μικροσκοπικό γραμματοκιβώτιο της πόρτας. Ανάλογα με τη συμπεριφορά τους τα παιδιά θα ανταμείβονται αναλόγως από τις ... νεράιδες.

Η πρωτότυπη ιδέας της Sally Copus παρουσιάστηκε και στο Shark Tank Australia και έκτοτε οι πωλήσεις του προϊόντος εκτοξεύτηκαν στα ύψη.

«Ως μητέρα δύο μικρών κοpιτσιών έπρεπε συνέχεια να ανακαλύπτω τρόπους για να τις κρατάω απασχολημένες και να διασκεδάζουν ταυτόχρονα, χωρίς να είναι όλη μέρα μπροστά στην τηλεόραση. Χρειαζόμουν κάτι για τα παιδιά μου που θα προωθούσε την δημιουργικότητά τους και η «lil Fairy» το πέτυχε», δήλωσε περιχαρής η Sally Copus.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved