Η εξομολόγηση της μητέρας ήταν ο λόγος που έκανε αυτή τη φωτογραφία viral

Η Katie Spence Pugh, μητέρα τριών παιδιών, δημοσίευσε στο Instagram και το Facebook μία ασπρόμαυρη φωτογραφία που δείχνει το σύζυγό της, μετά από μία κουραστική μέρα, να τρώει έχοντας παρέα την κόρη του.

Η εξομολόγηση της μητέρας ήταν ο λόγος που έκανε αυτή τη φωτογραφία viral

Δεν ήταν όμως η φωτογραφία που είχε τόσο μεγάλη απήχηση στους χρήστες του διαδικτύου που έσπευσαν να την κοινοποιήσουν και να κάνουν συνεχή like. Ήταν το σχόλιο της Katie που συνόδευε τη φωτογραφία. Στην ουσία πρόκειται για μία εξομολόγηση βαθιάς αγάπης και θαυμασμού στο πρόσωπο του συζύγου της Eugene την οποία θέλησε να μοιραστεί δημόσια. Να σημιεώσουμε ότι το ζευγάρι ζει σε μία φάρμα και είναι αγρότες.

13645293 10154379426322460 569120379226781452 n

«Τράβηξα αυτή τη φωτογραφία τις προάλλες στο τέλος μιας κουραστικής μέρας. Ήμουν κουρασμένη. Ήμουν ενοχλημένη. Είχα πει στο σύζυγό μου, παρότι γνώριζα ότι δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι, ότι είχα μπουχτίσει πια με τις ατελείωτες ώρες που δούλευε και με όσα εγώ έπρεπε να κάνω κάθε μέρα. Η πλήρης απασχόληση, το μαγείρεμα, το μπάνιο των παιδιών, τα Σαββατοκύριακα χωρίς αυτόν, η διαχείριση όλου του σπιτιού, τα είχα σιχαθεί όλα.

Είχα και αυτές τις μικρές στιγμές κάποτε (ok αρκετές φορές) που ήταν η περίοδος της σποράς και της συγκομιδής. Και μετά έγινε αυτό. Ήρθε, ( ο σύζυγός της), έβαλε φαγητό στο πιάτο του και κάθησε να φάει μόνος του. Ήταν κουρασμένος. Ήταν εξαντλημένος. Αντί να παραπονιέται, μου ζήτησε συγγνώμη που κουράζομαι και που νοιώθω έτσι. Η Charlotte (η κόρη του) πήγε κοντά του, του μιλούσε και σχεδόν έφαγε όλο το φαγητό του. Δεν παραπονέθηκε. Το μοιράστηκε και τότε συνειδητοποίησα το εξής: Ευχήθηκα να τον βλέπαμε περισσότερο από μια ώρα την ημέρα; Ναι. Αλλά, η αγάπη που έχει για τη δουλειά του, είναι κάτι που ζηλεύω. Το να είσαι αγρότης είναι ένα άχαρο επάγγελμα. Πέρα από τη δουλειά είναι και το άγχος από την μητέρα φύση. Αυτός είναι ένας άνθρωπος που εργάζεται για να διατηρήσει 4 γενιές δείχνοντας στα παιδιά του την αξία της σκληρής δουλειάς και της πειθαρχίας. Αντί λοιπόν να νοιώθω απογοητευμένη, θα έπρεπε να είμαι ευγνώμων. Θα έπρεπε να είχα καθίσει στο τραπέζι ακούγοντας όλες τις ιστορίες της ημέρας από τα παιδιά. Να τα κάνω μπάνιο και να ακούσω τις στριγκλιές και τα γέλια τους. Να τα κάνω αγκαλίτσες και τα δείξω την αγάπη μου για 3 ώρες περισσότερο από εκείνον. Είναι αυτός που θυσιάζεται, όχι εγώ. Θα συνεχίσουμε μέχρι την επόμενη βροχερή μέρα όταν θα έχουμε μερικές έξτρα ώρες σκληρής δουλειάς. Εν τω μεταξύ, την επόμενη φορά που θα φορέστε ένα βαμβακερό πουκάμισο ή θα φάτε νόστιμα φρέσκα τρόφιμα, «ευχαριστήστε» τον αγρότη. Τι θα κάναμε χωρίς αυτούς; ‪#‎Sappypost‬ ‪#‎sorrynotsorry‬ ‪#‎thankafarmer‬ ‪#‎farmerswife‬‪#‎cottonfarmer‬

dad
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved