Είναι μόλις 16 μηνών και «παντρεύτηκε»-Ο λόγος θα σας συγκλονίσει

Ο Andy Barnard, πατέρας δύο αγοριών, όταν γεννήθηκε η κόρη του έδωσε υπόσχεση στον εαυτό του ότι θα έκανε τα πάντα για να της χαρίσει το γάμο των ονείρων της.

Είναι μόλις 16 μηνών και «παντρεύτηκε»-Ο λόγος θα σας συγκλονίσει

Όμως όταν κάνεις σχέδια ο Θεός γελάει, λέει ο θυμόσοφος λαός. Ο Andy Barnard μαζί με τη σύζυγό του Sammi, κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν μια πραγματικότητα τόσο σκληρή που δεν εύχεται κανείς ούτε στον εχθρό του! Η κόρη τους Poppy-Mai, διαγνώστηκε αρχικά με όγκο στα νεφρά, ο οποίος στη συνέχεια επεκτάθηκε στους πνεύμονες. Οι γιατροί ήταν ξεκάθαροι. Δεν υπήρχε ελπίδα σωτηρίας.

godupdates terminal baby girl poppy mai gets wedding of her dreams 1

Όπως δήλωσαν συγκλονισμένοι οι γονείς, τα συμπτώματα που εμφάνισε η κόρη τους ήταν πόνοι στην κοιλιά και δυσκοιλιότητα. Μάλιστα ο παιδίατρος τους έδωσε καθαρτικά, εκτιμώντας ότι η μικρή δεν είχε κάτι σοβαρό, ενώ την αδιαθεσία την απέδωσε στο γεγονός ότι έβγαζε δόντια.

godupdates terminal baby girl poppy mai gets wedding of her dreams 3

Όμως η Poppy-Mai αντί να νοιώσει καλύτερα συνέχισε να χειροτερεύει. Τότε ήταν που η μητέρα της Sammi παρατήρησε ένα εξόγκωμα κάτω από τα πλευρά της και τη θορύβησε.Απευθύνθηκε σε άλλο γιατρό, ο οποίος και αυτός(!) την καθησύχασε και της συνταγογράφησε πιο δυνατά καθαρτικά φάρμακα.

godupdates terminal baby girl poppy mai gets wedding of her dreams 5


Όταν πλέον το παιδί πονούσε τρομερά, η Sammi πήγε την Poppy-Mai στα επείγοντα. Μετά από σειρά εξετάσεων , οι γιατροί την ενημέρωσαν για τη σοβαρότητα της κατάστασης της κόρης της: Η μικρή είχε όγκο στα νεφρά και στους πνεύμονες.

godupdates terminal baby girl poppy mai gets wedding of her dreams 6


Ξεκίνησαν άμεσα οι χημειοθεραπείες όμως η τύχη δεν ήταν με το μέρος της Poppy-Mai. Οι γιατροί βρήκαν έναν ακόμη όγκο πάνω από τον δεξί μάτι της.

Υπό κατάσταση σοκ οι γονείς του μικρού παιδιού άκουγαν τους γιατρούς να λένε ότι η κόρη τους δεν έχει παρά ελάχιστες μέρες ζωής!
Τότε ήταν που αποφάσισαν ότι δεν υπήρχε λόγος να υποφέρει άλλο το παιδί τους και έτσι την πήραν στο σπίτι μαζί τους για να απολαύσουν το χρόνο που της απέμεινε.

read2mj godupdates

Ο πατέρας της θέλησε η επιστροφή της κόρης του στο σπίτι να είναι ένα μεγάλο πάρτυ. Ένα γαμήλιο πάρτυ. Η οικογένεια γύρισε σπίτι και με τη βοήθεια φίλων, ένας χώρος διακοσμήθηκε με μπαλόνια και κορδέλες. Όσοι βοήθησαν έβαλαν τα δυνατά τους για να κάνουν τη μέρα αξέχαστη τόσο στη Poppy-Mai, όσο και στους γονείς της.

godupdates terminal baby girl poppy mai gets wedding of her dreams 8

Το κοριτσάκι, μόλις 16 μηνών, ήταν ντυμένο στα λευκά και έκανε είσοδο συνοδευόμενη από την μητέρα και τα δύο αδέρφια της.«Φαινόταν τόσο όμορφη. Αλλά κανείς δεν μπορούσε να πει τους όρκους, γιατί όλοι έκλαιγαν τόσο πολύ, » αναφέρει η Sammi. H Poppy-Mai κατάφερε να μείνει ξύπνια για την εκδήλωση και αποκοιμήθηκε στην αγκαλιά του μπαμπά της.

godupdates terminal baby girl poppy mai gets wedding of her dreams 9

«Έφερα στον κόσμο έναν άγγελο και σύντομα θα γίνει ξανά. Ο πόνος είναι απερίγραπτος, αλλά γνωστοποιώντας το μπορεί άλλοι γονείς να σώσουν το παιδί τους. Θέλω οι άνθρωποι να θυμούνται την Poppy-Mai, να θυμούνται τα συμπτώματα και να ξέρουν ότι η κόρη μου θα έχει βοηθήσει για να σωθούν άλλες ζωές,» ανέφερε η μαμά της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved