Τι κρατά τελικά τους γονείς ξύπνιους; (πίνακας)

Κακά τα ψέματα όλοι οι γονείς κουράζονται. Είτε είναι εργαζόμενοι γονείς είτε όχι. Είτε είναι μπαμπάδες ή μαμάδες. Ο καθένας έχει το δικό του ρόλο στην οικογένεια και στην καθημερινότητα και ο καθένας κάνει τα πάντα για να περάσει μια ευχάριστη μέρα το παιδί του.

Τι κρατά τελικά τους γονείς ξύπνιους; (πίνακας)

Τι είναι αυτό όμως που κρατά τους γονείς ξύπνιους όλη μέρα; Τι είναι αυτό που που τους δίνει τη «δύναμη» να ξυπνούν μέσα στη νύχτα για να ταϊσουν το νεογέννητό τους; Τι είναι αυτό που τους δίνει ενέργεια για να μεταφέρουν από το σχολείο στο σπίτι και από το σπίτι στις δραστηριότητες τα μικρά του βλασταράκια; Τι είναι αυτό που τους δίνει υπομονή στη γκρίνια και το καθημερινό κλάμα; Τι είναι αυτό που τους κάνει να χαμογελούν στο τέλος της ημέρας και τη στιγμή που κατάφεραν επιτέλους να βάλουν τα παιδιά τους για ύπνο;

Ψάξαμε και βρήκαμε στο διαδίκτυο έναν πίνακα που αποκαλύπτει το μυστικό που κρατά τους γονείς σε εγρήγορση. Σε έρευνα, οι γονείς ερωτήθηκαν για το τι τους κρατά ξύπνιους και το μεγαλύτερο ποσοστό 60% απάντησε ο καφές.

13230149 1310238025656463 2170314423336318453 n

Έπειτα το 20% απάντησε ότι έχει άγνωστες υπερδυνάμεις, το 10% δεν γνωρίζει ακόμη τι είναι αυτό που τους κρατά ξύπνιους, το 5% είπε ότι τους βοηθάνε οι 4 ώρες ύπνου που καταφέρνουν να κοιμηθούν μέσα στο 24ωρο, ενώ το υπόλοιπο 5% είπε ότι αυτό που τους κρατάει ξύπνιους καθόλη τη διάρκεια της ημέρας είναι η μαγεία.

Εσάς, αλήθεια τι είναι αυτό που σας κρατάει ξύπνιους; Αφήστε την απάντησή σας, στην παρακάτω φόρμα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved