Δείτε το βίντεο αυτό: Αυτιστικό παιδί ξεσπάει σε κλάματα σε συναυλία όταν ακούει το αγαπημένο του τραγούδι

Είναι από τα πιο συγκλονιστικά βίντεο που έχουμε δει.

Δεν αφορά στο ότι το αγόρι είναι αυτιστικό. Είναι το απλό και αυθόρμητο ξέσπασμά του σε λυγμούς όταν ακούει το αγαπημένο του τραγούδι και ειδικά το στίχο, «When you try your best but you don't succeed...» (Οταν κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς, αλλά δεν πετυχαίνεις...) που σε κάνει να νοιώσεις την παρόρμηση να το αγκαλιάσεις και να του πεις "όλα θα πάνε καλά!"

Οι γονείς του μικρού αγοριού από το Μεξικό πήγαν όλοι μαζί να παρακολουθήσουν τη συναυλία του αγαπημένου τους συγκροτήματος Coldplay. Το αγόρι δείχνει ενθουσιασμένο.Όταν το συγκρότημα ξεκινά να ερμηνεύει το τραγούδι «Fix you», ο μικρός αρχίζει να κουνά τους ώμους του και να κινείται στο ρυθμό. Όταν όμως ακούει τον παραπάνω στίχο, δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Προσπαθεί αλλά δεν τα καταφέρνει. Ο μπαμπάς του, Luis Vazquez τον βλέπει, συνεχίζει να τραγουδά, τον αγκαλιάζει και δακρύζει και ο ίδιος.

Ο πατέρας του παιδιού ανέβασε το βίντεο στο διαδίκτυο με το σχόλιο «Αποφασίσαμε, η γυναίκα μου κι εγώ, να μοιραστούμε αυτό το βίντεο με όλο τον κόσμο. Πρέπει να το δείτε. Τα λέει όλα! Εσείς αγόρια των Coldplay πρέπει να το δείτε».

Το βίντεο, μόνο στο youtube, έχει πάνω από 1,7 εκατ. views και έχει κοινοποιηθεί εκατοντάδες φορές στο Facebook και το Twitter.

Το ενυπωσιακό είναι ότι το βίντεο είδαν τελικα και τα μέλη του συγκροτήματος Coldplay , τα οποία έγραψαν στον επίσημη σελίδα τους: «This kind of thing makes it all worthwhile. Hola Luis y tu hijo hermoso! Love.»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved