«Την ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά» είπε διάσημος ηθοποιός για την επί 28 χρόνια σύζυγό του

Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, τουλάχιστον για τον έναν από τους δύο.

«Την ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά» είπε διάσημος ηθοποιός για την επί 28 χρόνια σύζυγό του

Όπως αποκάλυψε ο 59χρονος ηθοποιός, η πρώτη φορά που είδε την μέλλουσα γυναίκα του ήταν όταν αυτή εμφανίστηκε ως γκεστ σταρ στο ρόλο της μαζορέτας στο τηλεοπτικό πρόγραμμα «The Brady Bunch» το 1972.

«Ήμουν στο σπίτι μου, μαζί με έναν φίλο μου όταν προβλήθηκε το επεισόδιο της σειράς και θυμάμαι ότι σκέφτηκα "τι χαριτωμένο κορίτσι"», δήλωσε ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Tom Hanks στους δημοσιογράφους κατά την πρεμιέρα της ταινίας «Γάμος αλά ελληνικά 2» (My Big Fat Greek Wedding 2), στην οποία ο Hanks και η σύζυγός του Rita Wilson είναι συμπαραγωγοί.

RitaWilson d

To ζευγάρι παντρεύτηκε το 1988 και τώρα μετά από σχεδόν 28 χρόνια γάμου, οι δυο τους παραδέχονται ότι σπάνια τσακώνονται, εκτός από τις περιπτώσεις που είναι μαζί στο αυτοκίνητο και οδηγεί ο Τom.

«Συνήθως κατά την οδήγηση», δήλωσε η Wilson στο περιοδικό People.

Tom Hanks and wife 3294793b

«Αυτό είναι ξεκαρδιστικό. Πραγματικά, σας λέει την αλήθεια, αυτή τη στιγμή», συμπλήρωσε ο Hanks. «Όταν οδηγώ, αυτό που λέω πάντα είναι "τώρα μην ανησυχείς για το μικρό σου όμορφο κεφάλι. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να καθίσεις εκεί και να αποφασίσεις που θέλεις να πάμε βόλτα"», είπε, γελώντας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved