Οι φωτογραφίες που πρέπει να βγάλουν όλοι οι νέοι γονείς

Από τη στιγμή που θα μάθετε ότι είστε έγκυος, μπορείτε να περιμένετε το τηλέφωνό σας να γεμίσει με φωτογραφίες της κοιλιάς σας, των αγορών σας για το μωρό και σε λίγους μήνες με το νέο μωρό σας.

Οι φωτογραφίες που πρέπει να βγάλουν όλοι οι νέοι γονείς

Πείτε αντίο στις φωτογραφίες με τις φανταχτερές εξόδους σας και τις κολλητές σας. Είστε έτοιμες να ξεκινήσετε ένα καινούργιο ταξίδι και εδώ είναι το φωτογραφικό αποδεικτικό υλικό που όλοι οι νέοι γονείς χρειάζονται.

Είτε σας αρέσει να εκτυπώνετε τις φωτογραφίες σας, είτε να τις κρατάτε στο τηλέφωνό σας ή να τις αποθηκεύετε στον υπολογιστή σας μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι ζήτημα να καταλήξουν οι μισές από αυτές τις εικονικά μητρικές στιγμές σε κάποιο φωτογραφικό άλμπουμ.

Ποιες όμως είναι εκείνες οι φωτογραφίες που αξίζει να βγάλετε και να εκτυπώσετε;

Το πρώτο υπερηχογράφημα

newborn-photos2-600x400

Το πρώτο υπερηχογράφημα ουσιαστικά είναι η πρώτη φωτογραφία του παιδιού σας. Βγάλτε μια φωτογραφία να το κρατάτε κοντά στην κοιλίτσα σας.

Η ανακοίνωση

newborn-shots-5-600x500

Υπάρχουν τόσοι πολλοί δημιουργικοί τρόποι για να ανακοινώσετε την εγκυμοσύνη σας. Ανεξάρτητα από το πώς θα επιλέξετε να το πείτε στους φίλους σας ή στο Facebook, στοιχηματίζουμε ότι αυτή η φωτογραφία θα κάνει διαφορετικό το βιβλίο του μωρού σας.

Ένα φιλί στην κοιλιά

newborn-photos3-600x400

Αξίζει να έχετε μια φωτογραφία με το πρωτότοκο παιδάκι σας να φιλά τη φουσκωμένη κοιλίτσα. Αν πάλι δεν έχετε παιδάκι, το φιλί του συζύγου-συντρόφου σας, αρκεί.

Η θεά

heavily-pregnant-woman-fb-600x315

Μόλις φτάσετε στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης σας, φωτογραφηθείτε με ένα ολόλευκο φόρεμα ή με ένα σεντόνι που θα πέφτει πάνω στην κοιλιά σας. Αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να θυμόμαστε την ομορφιά του να είναι μια γυναίκα έγκυος.

Οι πρώτες στιγμές

mum-and-newborn-baby-600x398

Ακόμη και μια φωτογραφία με την πλήρη εξάντληση της γέννας πρέπει να υπάρχει στο άλμπουμ των αναμνήσεών σας. Εκεί φαίνεται η ομορφιά της όλης διαδικασίας. Μέσα από την εξάντληση και την κούραση. Τίποτε όμως δεν θα έχει σημασία γιατί στα χέρια σας θα κρατάτε τον μικρό σας άγγελο.

Οι μετρήσεις του μωρού

newborn-shot-6-600x400

Όλοι οι νέοι γονείς πρέπει υποχρεωτικά να έχουν μια φωτογραφία με το μωρό τους στη ζυγαριά για πρώτη φορά.

Χαριτωμένα πατουσάκια

love-babies-feet-600x315

Απαθανατίστε απλά το πόσο μικρά είναι τα πατουσάκια του, μέσα στο σχήμα καρδιάς που θα σχηματίσουν τα χέρια σας.

Μικροσκοπικά χεράκια

dermaveen-image-one-600x315

Και μην ξεχάσετε τα μικροσκοπικό του χεράκια

Το πλεκτό σκουφάκι

b2b-july2-600x400

Θα πρέπει να έχετε οπωσδήποτε μια φωτογραφία με το νεογέννητο σας να φορά ένα πλεχτό σκουφάκι στο κεφάλι. Ειδικά αν αυτό έχει και αυτάκια ζώου

Το μεγαλύτερο δώρο

newborn-photos4-600x313

Μπορεί να σας φαίνεται αστεία σαν φωτογραφία αλλά τι καλύτερο από αυτό το δώρο. Ντύστε το μικρό σας ως ένα δωράκι και φωτογραφίστε το.

Το καλάθι

newborn-photos6-600x400

Με αυτή τη φωτογραφία, τίποτε δεν μπορεί να πάει στραβά. Ένα απλό καλάθι και όλα τα άλλα είναι εύκολα.

Το πρώτο χαμόγελο

newborn-first-weeks-600x399

Το πρώτο του χαμόγελο είναι κάτι που δεν πρέπει να λείπει από κανένα άλμπουμ φωτογραφιών.

Ο θηλασμός

newborn-photos-8-600x400

Δεν υπάρχει τίποτα πιο γλυκό από το να παρακολουθείτε το μικρό σας τη στιγμή που πίνει το γάλα του είτε από το στήθος σας είτε από ένα μπιμπερό.

Ο νέος μπαμπάς

newborn-photo-8-600x313

Αιχμαλωτίστε την πρώτη επαφή που θα έχει ο μπαμπάς με το μωρό του.

Το φιλί

21-advice1-600x313

Αυτή η μυρωδιά δεν μένει για πάντα... Βγάλτε μια φωτογραφία καθώς θα κρατάτε το νεογέννητο μωράκι σας. Ακόμη και αυτή θα σας θυμίζει κάθε φορά τη μυρωδιά που είχε εκείνη τη στιγμή.

Τα αδέλφια

Boys-will-be-boys-1-600x350

Αν έχετε μεγαλύτερα παιδιά, τότε θα πρέπει να τα φωτογραφίσετε μαζί με το νέο μέλος της οικογένειας.

Η ευτυχισμένη οικογένεια

newborn-600x400

Τέλος, βεβαιωθείτε ότι έχετε τουλάχιστον μία οικογενειακή φωτογραφία. Μία φωτογραφία όπου θα βρίσκεστε όλα τα μέλη της οικογένειας (μαμά, μπαμπάς, μεγαλύτερα αδέρφια) μαζί με το νεογέννητο μωρό σας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved