Γνωρίστηκαν ως παρανυφάκια και παντρεύτηκαν 17 χρόνια μετά!

Πρωτοσυναντήθηκαν σε ένα γάμο πριν 17 χρόνια. Εκείνη ήταν παρανυφάκι, με άσπρο φουστάνι και λουλούδια στα μαλλιά και εκείνος ένα χαμογελαστό αγόρι , με κοστούμι και παπιγιόν ως παραγαμπράκι.

Γνωρίστηκαν ως παρανυφάκια και παντρεύτηκαν 17 χρόνια μετά!

Στις 19 Σεπτεμβρίου 2015, η Brooke Gibson και ο Adrian Franklin, περπάτησαν και πάλι μαζί μέσα στην εκκλησία, αλλά αυτή τη φορά για τον δικό τους γάμο.

Περισσότεροι από 300 άνθρωποι ήρθαν στον γάμο τους και μέσα σε αυτούς ήταν και η νύφη του γάμου που οι δυο τους ήταν παρανυφάκια. «Το είχαμε ξεχάσει ότι ήμασταν και οι δύο σε αυτόν τον γάμο και μας έφερε την φωτογραφία. Σκέφτηκε ότι ήταν το πιο καλό πράγμα που θα μπορούσε να κάνει. Ήταν ενθουσιασμένη», ανέφερε η Brooke στο ABC news.

Η ιστορία αγάπης του Adrian και της Brooke δεν ήταν τόσο ρομαντική στην αρχή, αφού εκείνη όταν ήταν μικρή είχε συναισθήματα για εκείνον, αλλά εκείνος δεν φαινόταν να ανταποδίδει.

«Πήγαμε μαζί σχολεία και πάντα προσπαθούσα να παίξω μαζί του στην αυλή, αλλά εκείνος δεν ήθελε», ανέφερε η Brooke. «Προσπαθούσα πάντα να της ξεφύγω και να τρέξω μακριά», είπε ο Adrian.

Μέσα στα επόμενα χρόνια, έχασαν επαφή και ξαναβρέθηκαν πολλές φορές, αλλά τελικά ερωτεύτηκαν και αποφάσισαν να ζήσουν για πάντα μαζί.

GAMOS
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved