Οι πιο έξυπνες «πατέντες» για γονείς! (εικόνες)

Η καθημερινότητα σε ένα σπίτι με παιδιά πολύ εύκολα μετατρέπεται στο απόλυτο χάος! Το να είσαι γονιός σίγουρα δεν είναι εύκολο και διαρκώς έχετε στο μυαλό σας δέκα χιλιάδες πράγματα!

Οι πιο έξυπνες «πατέντες» για γονείς! (εικόνες)

Έμπειροι γονείς σκέφτηκαν τους πιο απίθανους τρόπους για να κάνουν την καθημερινότητα τους πιο διασκεδαστική και εύκολη και τους μοιράζονται μαζί σας!

Μπορεί να εργάζεστε πολλές ώρες και η καθημερινότητα να είναι εξαντλητική, πάντα όμως βρίσκετε χρόνο για παιχνίδι με το παιδί σας! Ο μπαμπάς αυτής της φωτογραφίας σκέφτηκε το πιο απίθανο τρόπο να παίζει με τα παιδιά του και ταυτόχρονα να χαλαρώνει!

1wrapaixnidiou

Τα παιδιά, ιδιαίτερα όταν είναι μικρά, ανά πάσα ώρα και στιγμή, μπορεί να χρειαστούν δέκα χιλιάδες πράγματα! Πάνες, μπιμπερό, παιχνίδια είναι μόνο από τα μερικά πράγματα που περιέχει αυτή η τεράστια τσάντα που κουβαλάτε σχεδόν πάντα μαζί σας! Μετατρέψτε μία θήκη για παπούτσια σε αξεσουάρ αυτοκινήτου και το παιδί σας θα έχει το δικό του προσωπικό αποθηκευτικό χώρο!

1amaksi

Η ώρα του μπάνιου είναι πολύ διασκεδαστική! Το μικρό σας χαλαρώνει, παίζει με το νερό και τα παιχνίδια του που έχει μέσα στη μπανιέρα του και εσείς το απολαμβάνετε με τη ψυχή σας! Κάντε αυτό που έκανε αυτή η μαμά, και τα «μικροατυχήματα» δε θα σας απασχολήσουν!

1wrampaniou

Μια πρωτότυπη αιώρα μέσα στο σπίτι, απλά χρησιμοποιώντας ένα σεντόνι και ένα τραπέζι! Το παιδί σας θα τη λατρέψει!

1aiwra

Μάθετε στο παιδί σας να σκουπίζει με τον πιο εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο! Οι δουλειές του σπιτιού μετατρέπονται σε παιχνίδι!

1katharisma

Βέβαια αν θέλετε μπορείτε να ακολουθήσετε την πρόταση αυτών των γονιών για καθάρισμα, που φόρεσαν στο παιδί τους το πιο απίστευτο φορμάκι!

1sfoygkaristra

Αν έχετε σπίτι με σκάλες, μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε μία εσωτερική τσουλήθρα! Προσοχή όμως, πάντα τα παιδιά να παίζουν υπό την επίβλεψή σας!

1tsoulithra

Καλλιεργείστε οικολογική συνείδηση στο παιδί σας! Ένα έξυπνος τρόπος να του μάθετε πόσο χαρτί υγείας πρέπει να χρησιμοποιεί!

1xartiugeias

Τοποθετήστε μία μικρή φουσκωτή πισίνα μέσα στο σπίτι, βάλτε μέσα όλα τα παιχνίδια του μικρού σας,το παιδί σας και αφήστε το να παίζει ανέμελο! Έτσι δε θα χρειάζεται και εσείς να τρέχετε από πίσω του κάθε στιγμή!

1fouskwtipisina

Μάθετε στο παιδί σας να βάζει μόνο του τα παπούτσια του! Μπερδεύει το αριστερό με το δεξί; Όχι πια!

1papoutsia

Ένας πρωτότυπος τρόπος να κοιμάται πιο ήρεμα το παιδί σας το βράδυ!

1ganti
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved