Άστον Κούτσερ- Μίλα Κούνις: Παντρεύτηκαν κρυφά; (εικόνα)

Ο Άστον Κούτσερ και η Μίλα Κούνις είναι από τα αγαπημένα ζευγάρια του Χόλυγουντ. Είναι ήδη μαζί τρία χρόνια και πριν λίγους μήνες απέκτησαν το πρώτο τους παιδί!

Άστον Κούτσερ- Μίλα Κούνις: Παντρεύτηκαν κρυφά; (εικόνα)

Ο ίδιος ο Άστον Κούτσερ πυροδότησε τις φήμες που θέλουν το ζευγάρι να παντρεύεται κρυφά, με μία φωτογραφία που μοιράστηκε με τους φαν του! «Καλή Χρονιά» ευχήθηκε ο διάσημος ηθοποιός και από κάτω υπέγραψε «η οικογένεια Κούτσερ». Όπως ήταν αναμενόμενο οι πάντες άρχισαν να αναρωτιούνται αν το ζευγάρι παντρεύτηκε κρυφά!

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2011 και αρραβωνιάστηκαν το 2014. Πριν τρεις μήνες γεννήθηκε η κόρη τους, Ουάιτ και ολοκλήρωσε την ευτυχία του ζευγαριού! Ο Άστον Κούτσερ, ενώ στο παρελθόν δεν ήθελε να παντρευτεί, στις πρόσφατες συνεντεύξεις του δηλώνει ότι έχει αναθεωρήσει, από τη στιγμή που βρήκε τον έρωτα της ζωής του. Η θεωρία του για τους γάμους είναι ότι πρέπει να γίνονται κρυφά και χωρίς καλεσμένους. Και η Μίλα Κούνις όμως, το περασμένο καλοκαίρι είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της ότι ήθελε να παντρευτούν, κρυφά από τα φώτα της δημοσιότητας και χωρίς καλεσμένους! Ίσως λοιπόν, η ώρα αυτή να έφτασε και το ζευγάρι να έκανε το μεγάλο βήμα!

Δείτε τη φωτογραφία

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved