Γονείς μαθαίνουν το φύλο των μωρών τους με τον πιο απίστευτο τρόπο!

Η τεχνολογία μπορεί να έχει αναπτυχθεί κατά πολύ σε σχέση με κάποια χρόνια πριν, αλλά όπως φαίνεται οι μελλοντικοί γονείς είναι ιδιαίτερα ανυπόμονοι να μάθουν αν περιμένουν αγοράκι ή κοριτσάκι. Για αυτό και προσπαθούν να ανακαλύψουν το φύλο του μωρού τους με μία απίστευτη μέθοδο!

Γονείς μαθαίνουν το φύλο των μωρών τους με τον πιο απίστευτο τρόπο!

Οι μέλλουσες μαμάδες βγάζουν φωτογραφία το υπερηχογράφημα του μωρού τους και την ανεβάζουν σε facebook, instagram και twitter, προκειμένου οι άλλοι χρήστες να κάνουν προβλέψεις για το φύλο του μωρού! Κι αν νομίζετε ότι το ποσοστό των γονιών που προβαίνουν σε αυτή την ασυνήθιστη μέθοδο είναι μικρό, κάνετε λάθος! Μία έρευνα που έγινε από το Netmums έδειξε ότι το ένα τρίτο των γονιών ανεβάζουν φωτογραφίες των αγέννητων μωρών τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ το ένα πέμπτο ανεβάζει τις φωτογραφίες και σε διάφορα σάιτς για γονείς, ώστε να πάρουν περισσότερες γνώμες!

Η νέα αυτή μόδα, βασίζεται σε μία θεωρία κατά την οποία, η γωνία που σχηματίζεται σε εκείνο το σημείο που θα αναπτυχθούν αργότερα τα γεννητικά όργανα, δείχνει το αν το μωρό είναι αγοράκι ή κοριτσάκι! Συγκεκριμένα, αν η γωνία είναι μικρότερη των 30 μοιρών τότε είναι κορίτσι, ενώ αν είναι μεγαλύτερη, αγόρι. Η μέθοδος αυτή φαίνεται ότι έχει αρκετούς υποστηρικτές, καθώς εφτά στους δέκα γονείς ισχυρίζονται ότι οι προβλέψεις βασιζόμενες στη συγκεκριμένη μέθοδο, «έπεσαν» μέσα!

Αρκετοί γονείς όμως δοκίμασαν και τη «μέθοδο του κρανίου». Ένα πιο τετραγωνικό κρανίο με έντονες γωνίες προμηνύει τη γέννηση αγοριού, ενώ ένα πιο στρογγυλό, τη γέννηση κοριτσιού!

Εφτά στις δέκα μαμάδες, ωστόσο, παραμένουν πιστές στις παραδοσιακές μεθόδους και κάνουν προβλέψεις για το φύλο του μωρού τους ανάλογα με το σχήμα και το μέγεθος της κοιλιάς τους! Πιο μεγάλες και πλατιές κοιλιές κυοφορούν κοριτσάκι, ενώ οι πιο στενές και μικρές αγοράκι!

Το πιο συγκλονιστικό βέβαια, δεν είναι το τι κάνουν οι γονείς για να προβλέψουν αν το μωρό τους είναι αγόρι ή κορίτσι, αλλά το τι κάνουν για να αποκτήσουν το φύλο του μωρού που θέλουν! Ένα στα οχτώ ζευγάρια, προσπαθεί να καθορίσει το φύλο του μωρού με τις πιο ευφάνταστες μεθόδους! Άλλοι ακολουθούν συγκεκριμένη δίαιτα, άλλοι προσπαθούν να συλλάβουν συγκεκριμένες μέρες και άλλοι «τσεκάρουν» τις φάσεις του φεγγαριού! Τι από όλα αυτά μπορεί να ισχύει, ακόμα άγνωστον!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved