Δέκα πράγματα που είναι φυσιολογικά όταν έχεις παιδιά!

Καμία μαμά δεν είναι τέλεια, καμιά μαμά δεν τα προλαβαίνει όλα, και καμιά γυναίκα που είναι μαμά δεν θα παρεξηγήσει σίγουρα μια άλλη μαμά.

Δέκα πράγματα που είναι φυσιολογικά όταν έχεις παιδιά!

Και αυτό γιατί αν πάει στο σπίτι της άλλης μαμάς, δεν θα της κάνουν καθόλου εντύπωση τα πεταμένα παιχνίδια αριστερά και δεξιά, ο γεμάτος νεροχύτης ποτήρια και τα ριχτάρια με τα μαξιλάρια του καναπέ στο πάτωμα!

Δείτε λοιπόν ποια είναι αυτά τα δέκα πράγματα που είναι φυσιολογικά όταν έχεις παιδί και σίγουρα κανείς που είναι γονιός ποτέ δεν θα παρεξηγήσει αν έρθει σπίτι σας.

2014-11-24 11-58-27

1) Υπάρχει ένα δωμάτιο στο σπίτι σας, που όσο και αν το μαζεύετε θα μένει πάντα ακατάστατο με παιχνίδια, τάπερ και κουτάλες από τα συρτάρια σας.

2) Άπλυτα ρούχα παντού. Πάνω στο σκαμπό του καναπέ, πάνω στον καλόγερο δίπλα στην πόρτα, πάνω στο κομοδίνο, ακόμη και στο πάτωμα από τα υπνοδωμάτια.

3) Άπλυτα και στον νεροχύτη. Αφού το πλυντήριο δεν έχει αδειάσει με τα πλυμένα, ο νεροχύτης γεμίζει με τα άπλυτα.

2014-11-24 12-00-50

4) Παιχνίδια μέσα στην μπανιέρα. Μην τραβάτε την κουρτίνα... όλοι ξέρουν τι κρύβεται από πίσω και σίγουρα είναι εκεί που τα άφησαν τα παιδιά σας όταν τα πλένατε.

5) Κάποια παιχνίδια έχουν μικρά κομμάτια. Όσο και αν προσπαθείτε, θα βρίσκετε διάσπαρτα τα κομμάτια σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού και θα προσπαθείτε να τα συναρμολογήσετε.

6) Ποτήρια, ποτήρια, ποτήρια... ότι και αν κάνετε πάντα θα υπάρχουν πλαστικά ποτήρια του νερού σε όλο το σπίτι.

2014-11-24 12-03-22

7) Χρώματα και ζωγραφιές παντού. Κάποιος τοίχος, κάποια πόρτα ή κάποιο κρεβάτι σίγουρα θα έχει ζωγραφιές του παιδιού σας.

8) Ξεχασμένα σκουπίδια στο καλάθι τόσο της κουζίνας όσο και του μπάνιου. Δεν έγινε και τίποτε που τα ξεχάσατε. Αύριο μαζί με τα άλλα τα πετάτε.

9) Σκονισμένα έπιπλα. Εκεί η σκόνη! Τι και αν ξεσκονίζετε; Το βράδυ θα έχουν τα έπιπλα πάλι ένα δάχτυλο σκόνη.

10) Δαχτυλιές στα τζάμια από τα παράθυρα. Κάτι που σε όλους τους γονείς συμβαίνει, για αυτό και για όλα τα παραπάνω, μην αγχώνεστε λοιπόν, καθώς κατά μέσο όρο συμβαίνει σε όλες τις οικογένειες με παιδιά!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved