Η ηθοποιός Έμμα Τόμσον και ο γιος της Tindy μιλάνε για πρώτη φορά στην κάμερα για την οικογένειά τους (βίντεο)

Η Έμμα Τόμσον η διάσημη Βρετανίδα ηθοποιός, σεναριογράφος και συγγραφέας βραβευμένη με Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου καθώς και με Όσκαρ Διασκευασμένου Σεναρίου, είναι μια γυναίκα που δεν απασχολεί τα μέσα με «κουτσομπολίστικα» περιστατικά.

Η ηθοποιός Έμμα Τόμσον και ο γιος της Tindy μιλάνε για πρώτη φορά στην κάμερα για την οικογένειά τους (βίντεο)

Κάθε τι που γνωρίζουμε για την διάσημη ηθοποιό έχει να κάνει αποκλειστικά με τα επαγγελματικά της επιτεύγματα. Γι' αυτό και μια εκ βαθέων εξομολόγηση μπροστά στην κάμερα για την οικογενειακή της ζωή, αποτελεί σπουδαία είδηση.

Στο βίντεο που ακολουθεί και που ανέβηκε πολύ πρόσφατα στο διαδίκτυο, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων που ήταν την περασμένη Παρασκευή 20 Ιουνίου, η Έμμα και ο γιος της Tindy από τη Ρουάντα μιλάνε με ειλικρίνεια για τη δική τους οικογενειακή ιστορία.

Ο Tindy έχασε την οικογένειά του και στα 13 του αναγκάστηκε να γίνει παιδί -στρατιώτης. Στα 16 του έφτασε στο Ηνωμένο Βασίλειο και συνάντησε την Emma στο Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες. Αργότερα, η Emma και ο σύζυγός της υιοθέτησαν τον Tindy.

Μιλώντας για τη σχέση τους, η Τόμσον αναφέρει: «Είμαστε πολύ καλοί φίλοι, αλλά είμαστε και μητέρα και γιος», ενώ για το πόσο σημαντικό είναι να έχεις οικογένεια είπε: «πρόκειται για ένα προστατευτικό περιβάλλον που όλοι έχουμε ανάγκη διότι όλοι έχουμε την ανάγκη να νοιώθουμε ασφαλείς κάπου»...

Αξίζει να δείτε το βίντεο στο οποίο η ηθοποιός και ο γιος της θυμούνται τις πρώτες του μέρες του Tindy στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου κατέφθασε ως πρόσφυγας και να μάθετε τις απόψεις που με τόσο χιούμορ και αγάπη, μητέρα και γιος μοιράζονται μαζί μας!

Να σημειώσουμε ότι η Εμμα Τόμσον έχει μια ακόμα κόρη, την 14χρονη Γκάια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved