Βίκυ Καγιά: «Ασφαλώς και έχω γνωρίσει τα παιδιά του συντρόφου μου!»

Καλεσμένη στο Πρωινό του ΑΝΤ1 ήταν σήμερα το πρωί η Βίκυ Καγιά.

Βίκυ Καγιά: «Ασφαλώς και έχω γνωρίσει τα παιδιά του συντρόφου μου!»

Η όμορφη επιχειρηματίας, βοήθησε στην παρουσίαση της εκπομπής, συμπληρώνοντας την απουσία της Φαίης Σκορδά η οποία αναμένεται να πάρει αύριο εξιτήριο από το μαιευτήριο.

Ήταν η πρώτη φορά που αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Ηλία Κρασσά. Διέψευσε τα σενάρια γάμου και εκμυστηρεύτηκε ότι η σχέση τους ξεκίνησε φιλικά μέσα από τη συνεργασία που έχουν για την διαφημιστική καμπάνια των ζαχαροπλαστείων του επιχειρηματία.

Μάλιστα, δεν δίστασε να αναφερθεί και στα δύο παιδιά του συντρόφου της μετά από ερώτηση που της έκανε ο Γιώργος Λιάγκας. «Ασφαλώς και έχω γνωρίσει τα παιδιά του συντρόφου μου! Το ίδιο θα έκανα κι εγώ αν είχα παιδιά. Αυτό δε θα επηρέαζε ποτέ τη σχέση μας. Εχω ζήσει στο εξωτερικό και είμαι προοδευτική σε τέτοια θέματα!».

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν θέλει να κάνει και δικά της παιδιά, απάντησε: «Από μικρή ήθελα να κάνω παιδιά και οικογένεια. Όμως από την μέχρι τώρα εμπειρία μου πιστεύω ότι τα παιδιά πρέπει να προκύπτουν από μία ευτυχισμένη σχέση!».

Η Βίκυ Καγιά δεν παρέλειψε να πει ότι διατηρεί άψογες σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της, Νίκο Κριθαριώτη, λέγοντας «Χαίρομαι που είναι καλά!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved