Νέα έρευνα αποκαλύπτει πώς είναι η τέλεια κόρη!

Υπάρχει η τέλεια κόρη; Και τι είναι αυτό που πρέπει να κάνει μία κόρη άμα θέλει να γίνει τέλεια;

Νέα έρευνα αποκαλύπτει πώς είναι η τέλεια κόρη!

Η τέλεια κόρη μιλάει με τη μητέρα της σε καθημερινή βάση και τα έχει πολύ καλά με τους φίλους της.

Επίσης γευματίζει μαζί της μία φορά την εβδομάδα κι είναι πάντα διαθέσιμη σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, σύμφωνα με μία νέα έρευνα που έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας.

Η τέλεια κόρη μάλιστα θα γίνει, όταν αφήσει τη μητέρα της να σχεδιάσει το γάμο της, όπως επισημαίνει μία μεγάλη δημοσκόπηση. Επίσης θα εμφανιστεί στο σπίτι της μητέρας της μία μέρα ξαφνικά, και θα της ποτίσει τα φυτά ενώ θα κρατήσει το σκύλο της εάν φύγει διακοπές με τον μπαμπά!

Στη μελέτη συμμετείχαν 1.000 μητέρες και 1.000 ενήλικες κόρες προκειμένου να διαπιστωθεί ποια είναι η τέλεια σχέση μητέρας-κόρης.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι 7 στις 10 μητέρες περιέγραφαν τη σχέση με την κόρη τους ως την τέλεια και ιδανική! «Υπάρχει μεταξύ των γυναικών μία σπάνια σχέση πολύ ισχυρή. Είναι συγκινητικό που όλες οι μητέρες θέλουν να ζήσει η κόρη τους μία ευτυχισμένη ζωή», ανέφερε χαρακτηριστικά ένας από τους ερευνητές.

Αυτή η έρευνα έδειξε ότι τα μικρά πράγματα που κάνουν οι κόρες από τη μεριά τους είναι εκείνα που κάνουν πραγματικά τη διαφορά. Στη δημοσκόπηση που έλαβε χώρα, οι μητέρες αποκάλυψαν ποια είναι η τέλεια μέρα για εκείνες. Κι αυτό που απάντησαν ήταν μία μέρα με την κόρη τους. Από το πρωί για καφέ μέχρι το μεσημέρι για φαγητό και στην συνέχεια για ψώνια.

Το 85% των μητέρων που συμμετείχαν στη μελέτη πάντως, δήλωσε ικανοποιημένο από την προσπάθεια που κάνει η κόρη για να ευχαριστήσει τον άνθρωπο που την έφερε στη ζωή.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved